Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem, čo sa s nami deje

Príspevok v téme: Neviem, čo sa s nami deje
ervinka

Ahoj.
Nejdem sem písať vek, nechcem aby ste sa riadili podľa toho. S priateľom som už viac ako rok a pol. Spoznali sme sa cez známych, potom sme ešte občas chodievali spolu ako partia a neskôr sme začali chodiť von sami. Hneď v prvý deň sme sa pobozkali, ja som ale totiž asi dva mesiace predtým skončila 3 ročný vzťah a preto som nemala chuť sa nijak viazať - mala som chuť chodiť na diskotéky, zabávať sa, striedať chlapov. Po polroku stretávania sme sa ale dali dokopy. Všetko bolo úžasné, nikdy som necítila takú silnú lásku, vo všetkom sme si rozumeli, vedeli sme jeden druhého rozosmiať, vedeli sme kedy je správny čas na leňošenie a kedy niekam vyraziť, chodili sme na výlety a milovali sme náš spoločný sex! Spávali sme spolu KAŽDÝ DEŇ, niekedy aj 3 alebo 4 krát denne, bolo to úžasné, pri ňom som poprvý krát prežila orgazmus. Prešiel ale rok a pol a všetko je úplne inak. Spoločné chvíle sú také suché, už sa neviem z nás dvoch poriadne tešiť, sex ma už skoro vôbec nebaví (príde mi to, ako keby sme spolu spávali len aby sa rátalo), mám pocit, ako keby som v posteli mala chuť na iného muža...... Neviem čo mám robiť, každý deň nad nami dvoma rozmýšľam, nechcem aby to takto bolo, chcem vrátiť späť všetky tie krásne pocity čo som pri ňom mala.... Už polroka plánujeme naše spoločné bývanie a keď už to teraz vyzerá nádejne, tak neviem či je to správne, či to nebude ešte horšie,.... S priateľom som sa už o tom pár krát rozprávala, ale nikdy som mu nepovedala všetky moje pocity, nezobral by to dobre.... Poraďte mi prosím, nechcem o neho prísť, stále ho ľúbim, ale už to nie je taký ten silný cit, aký by podľa mňa vo vzťahu mal byť.....

lexxjones

lexx87jones (AT) outloo k.com

Zdravím vás, jmenuji se Lexx Jones já jsem UNITED STATE armádní důstojník, doufám, že tento email tě najde dobře a zdravě a doufám, že můžeme navázat vztah, protože jsme zde setkávají poprvé, i prošly profil, který mluví dobře, že jste na tomto místě a byl jsem ohromen, když jsem viděl váš profil a rozhodl pro komunikaci s vámi. Je mým přáním, aby tě znám, mám rád upřímnost, důvěru, lásku, péči, pravdu & respekt, mám všechny tyto vlastnosti ve mně, laskavě odpovědět na mě skrz můj soukromý e-mailové schránky (lexx87jones@outlook.com), takže jsme nemůže vědět sami lépe. Doufám, že číst od vás, pokud máte zájem. Díky a doufat, že slyším od vás nejdřív. lexx87jones@outlook.com
Hodně lásky

kafe

to neni o vás, ale o TEBE. Buď si veľmi mladá, okolo 20 a nedozrela si ešte ako osoba na dlhodobý vzťah. Na to potrebuješ byť aj SAMA a kľudne si život užívať - zabávať sa, chodiť na diskotéky (bacha na pohlavné choroby, striedať chlapov zas až také terno neni)... vyblázniť sa, vybúriť, to k tvojmu veku patrí. Kedy ak nie teraz, keď si mladá a máš na to chuť? Ak ťa predstava spoločného bývania skôr desí ako teší, nesiľ to. Proste do toho nechoď. Nebude to dobré.

Alebo len nevieš ako vzťah funguje, že má svoju dynamiku, vývoj, horšie a lepšie okamihy.. nevieš ako sa treba oň starať, aby fungoval, nie len si užívať čo je. Ako napĺňať seba, aby si bola spokojná šťastná (to nevie veľa ľudí) a potom aj to vnímanie partnera a spoločných okamihov je iné. Zamilovanosť na začiatku vzťahu a láska sú dve rozdielne veci. Ja by som ti poradila navštíviť manželskú poradňu/ dobrého psychológa, aby ťa trochu viedol a vysvetlil ti zo svojich skúseností, čo môžeš robiť inak, lepšie, aby to nebolo také suché a dokázala si sa nakopnúť. Priateľ o tom vôbec nemusí vedieť a psychológovi môžeš povedať všetko tak, ako to cítiš, možno sa ti aj uľaví trochu.
V najhoršom prípade to skončí rozchodom. Možno ten čas a pár rokov o samote naozaj potrebuješ. Tak veľa zdaru, nech to dopadne akokoľvek.

komanc

...laska nebola a nebude medzi vami...len ste sukali....vztah bez hodnot....koncite moja mila...vzplanulo a uz vyprchalo....bud sa raz poriadne zalubis ak to vies...a dokazes citit alebo budes len handra na kefovacku v pseudovztahoch...

a_dr1a

Suhlasim s Dikobrazom.
Mna by tvoj vek zaujimal, vela by to vypovedalo.
A zle si nazvala svoj prispevok. Nemalo tam byt mnozne cislo ale jednotne -neviem, co sa so mnou deje. Lebo ty mas problem. Nie tvoj priatel.
Ja by ta do vztahu nechcela. Vies. Mas za sebou 3r vztah. Teraz 1,5r. Ta poznamka ze si chcela po tom 3r vztahu striedat muzov. Vela to o tebe vypoveda. Mas zrejme problem vytvorit fungujuci plnohodnotny DLHOROCNY vztah.
Mozno by si mala napisat svoje rodinne zazemie. Ake si mala detstvo dospievani, biolog.rodinu. O vztah sa treba nonstop nepretrzite starat. Mozno tak ako to rychlo zacalo,tak sa to aj rychlo po5r... Sorry za vyraz. No ak sa nepoucis a nespoznas v com mas problem(y), tak tie chyby budes opakovat zas pri dalsom. Stale dokola

Dikobraz

Tak taketo dievca by som nechcel ani za svet. Je vidiet ze ty len ten sex vidis a nic ine. Ved preco takito ludia chcu vztah? Takito nech radsej striedaju kazdy den niekoho ineho. Rozides sa s nim najdes si ineho a znova ta sex s nim omrzi. Takto to pojde donekonecna... je mi vas luto

sanny992

ja som s frajerom cca 4 roky ale na naše milovanie sa vždy teším rovnako...nedokážem si predstaviť že by to bolo inak že by sme spolu nespali... ved je to najkrajšie na vzťahu..

joulineckaa

moja zlatá vzťah to nieje len tá prvotná zamilovanosť a krása. TO je aj spoločný život spoločné problémy v dobrom aj v zlom. Vela ludí dnes pri prvom probléme zahodí všetko von oknom pretože ludia dnes chcú všetko bez práce a hned. Čo robíš preto aby to bolo inak?: namiesto toho sem píšeš čo keby si mu pripravila nejaký zaujímavý program pekný večer nejaké spestrenie a deň zakončený pekným sexom? o vzťah treba bojovať stále...je to neustála práca obety zlepšovanie sa... nieje to o tom že už ťa mám tak sa prestanem snažiť