ahojte , neviem kam napisat ,a tu sa dava uz asi vsetko :D .. mam aku otazku, mam jednu velku pokladnicku ,1,2, centoviek . je ich asi aj 300 kusov .. proste vsetko to vyhadzujem z penazenky do tej pokladnicky , tie krpate mince ma v penazenke neskutocne irituju .... hlavne ,ze ich musime trpiet ,ale ked nimi idem platit tak sa nam mna pozeraju jak na zobraka .. takze to vyhadzuem do tej pokladnicky ,, za rok ich mam plnu velku pokladnicku a je to fest tazke .. tak sa chcem opytat . da sa to zmenit ? urcite by tam mohlo byt asi tak aj 10 eur .. neviem ,neratala som to .. za kazdu radu budem potesena :) pekny dnik .
centovky
dakujem za rady, este co to posetrim tych centakov,do leta :D a mozno bude aj na dovolenku :) aspon uz viem ,ze to mozem zmenit :) dakujeeeeeeeeeeem ludia :)
2-3% zo sumy ak je viac ako 100ks mincí myslím, zaleží od banky
ano aj taro radi banku, ziadne poplatky a uz nic neries, uz si mohla byt spat
daj ich bezdomovcovi určite sa poteší a ty aspoň nemusíš riešiť čo s tými peniazmi. Hehe.
Však som napísal že v banke tam ti ich musia zameniť :D
ano ? takze to tam rata stroj ano ? :D lebo kebyze robim v banke ,a nemam na to stroj a musim to ratat ako sa kedysi ratalo ,tak ma tam na mieste klepne :D :D . a asi by som toho cloveka zabila pohladom na mieste :D ... a su tam nejake poplatky ? alebo ako to je ? ze to tam dam ,a z 10 € mi ostanu 3€ :D akoze ,ved poplatky :D
zajdi s tym do banky, tam to vysypes a to automaticky zrataju, robia to bezne obchodnici, co maju vela drobnych
to je jedno ,raz v trafike som si platila kredit a vytiahla som vela centakov a ta pizda sa tvarila ,ze to musi ratat , proste ja tie centaky tiez neznasam .. a penazenka ma hned kilo :D ked ich tam mam ,tak ja to proste davam do tej pokladnicky ,ale proste ,chcem vediet ci sa to da rozmenit .. dakujem , nemusite riesit ,preco ,zaco naco :) :) :)
ja na nich zazrem tiež a je to vybavene, nám tak vydať môžu ale keď sa ma platiť tak zazerajú. V banke ti to isto zoberú :D
nechapem kto sa na teba tak pozera? ja ked vytiahnem centy tak sa vecsinou vsetci potesia, najme v malych obchodoch