Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zasah prudom

Príspevok v téme: Zasah prudom
0vecka

v sobotu som natieral fasadu pricom som odmontoval lampu ktora bola na hovno zapojena. (vypinac rozpajal nulak a nie fazu) tak ma trosku koplo dnes som to hovoril kolegovi a ten ma stale presviedca aby som siel k lekarovi. Ono sa mi ta lampa zahakla o ten kabel a nechcel som ju drbnut na zem tak ma to tam triaslo asi 5sekund kym som sa odhakol. Ale nejako a mi nezda ze by som mal s tym ist k lekarovi ani to nebolelo a nebolo mi potom vobec zle. Teraz su to uz 4 dni a nic mi neni bol som odftedy dvakrat v posilovni a nebadam nijake zmeny.

priscila 6

chlapi :D :D co ste z cukru :D ja som ,zena a kopla ma za zivot ,kulma aj fen ,aj rucny mixer a tu som a zijem a nebezala som s tym k dr :D ach jaj nebojte sa , nezomriete na to :) moju mamu tiez kedysi koplo (kulma ) tak ,ze koplo este aj mna od laku ,ked som to videla ,a oklepala sa isla do roboty a tu sme zdrave a zive :)) joj .

0vecka

ved to tiez som take pocul.. inak ma to viackrat uz koplo prvy krat ked som mal 4 roky, rodicia mi povedali ze nesmiem pchat prsty do zusuvky a prve co som spavil bolo ze som tam pchal nozik tiez ma to koplo a tak som to uz neskusal :) ale nikdy som nemal nic trvaleho

Filip TT

Ovečka, neviem povedať, či máš ísť k lekárovi. Moja skúsenosť je taká, že ma v živote koplo 220V tri krát a nič mi nie je. Aj keď to nikdy netrvalo až 5 sekúnd. Ale keď si vedel ovládať svoje ruky tak že si si mohol určiť kedy lampu pustíš, tak to nebolo nič vážneho. Keď to človek schytá naplno, tak zostane v kŕči a nie je schopný sa kontrolovať.

0vecka

otazka je ci je lekar nutny.. vecsinou co citam na nete tak ludia to popisovali ako dost neprijemny zazitok. u mna to bolo v pohode ... na nete som nic relevanstne nenasiel..