Genitálny herpes

Príspevok v téme: Genitálny herpes
Karmen1991

Dobry den,
obraciam sa na toto forum s prosbou o pomoc.
Cca pred 2 tyzdnami sa mi vyhodila mala vyrazka na vonkajsich pyskoch ohanbia (najskor som si myslela,ze je to mala ranka sposobena holenim,lebo stipala a bolela na dotyk).
O tyzde na to sa mi vsak v okoli analneho otvoru vytvorili dalsie 2 vyrazky z ktorych sa postupne stali puknute pluzgiere ktore stipu a bolia a rozsirili sa mi o dalsie 3 vyrazky.
Mam podozrenie,ze je to genitalny herpes,ale momentalne mam menzes tak nemozem zajst ku gynekologovi.
Viete mi prosim niekto poradit,ci som si diagnozu urcila spravne alebo je to nieco ine?
Vopred dakujem.

grc

tak toto už čo je?! Správajte sa slušne prosím a nedávajte tu neslušné foto. lebo administrátor Vám zablokuje prístup sem...

viktoriabb

ahoj da sa to zastavit moja kamoska dostanes liek isoprinosine a herpes sa ti uplne stopne a ked ti mozem poradit kup si v lekarni zinkovu mast uplne ti to upokoji a stiahne pluzgiere.. nieje nic lepsie

Brandonka

Najskôr si over či je to genitálny herpes, lebo to vôbec nemusí byť, môže to byť nejaký ekzém alebo alergia. No a ak je to genitálny herpes, tak si buď istá, že lekár ti ho nijako nevylieči, povie ti že máš ísť k imunológovi posilniť imunitu a to ti nijako nepomôže. Ja som sa trápila s tým svinstvom niekoľko rokov až potom som sa odhodlala k tomu čo radili tu na fóre - ísť k Albertovej. Lenže ani to nie je bez problémov, lebo som to u nej liečila v kuse dva roky. Zo striedavými výsledkami. Niektoré baby tu písali že si to u nej vyliečili za rok, tak ja som to šťastie nemala. Dobre som sa potrápila a nie je to ani lacné, lebo lieky som musela platiť. No a celé tie dva roky som nemala sex. Niežeby mi to ona zakázala, ale ani som nemala chuť. Človeka to úplne zdeptá. Viem že nie som jediná, čo to mala, má to veľa žien, ale irónia je, že najviac asi také, ktoré majú sex raz za rok a aj to s jedným partnerom. Lebo sa mi zdá, že tie čo sexujú každý večer s iným ako keby mali nejakú pohlavnú imunitu či čo.