Stavalo sa aj vam, ze vas otravovali ludia v tehotenstve s tym ze chcu prist na navstevu, bez hanby sa nechali obskakovat od tehotnej v 7-8 mesiaci? A najradsej by aj prespali, a staraj sa o nas a pritom som ich videla 2 x v zivote, tetka priatela s frajerom pomaly 75 rocnym.
Nepozvane otravne navstevy
Mas pravdu, ja to do oci povedat neviem, aj koli vztahom v rodine. A do oci mozes povedat cloveku ak sa nad tym zamysli, garantujem Ti, ze tito ludia sa nezamyslia nad sebou, len nubudu chapat a povedia si ze si moc fajnova, ze ti vadi dym pri detoch. A tiez ako hovorim nemam s nimi vzah, ziaden, ani on nestojim, preto im nedokazem povedat co robit nemaju, co slusnym ludom vadi. Jednoducho nebudem usmernovat ludi, na ktorych mi nezalezi.
Ved jej povedz to, co si napisala o 21:00 do oci a garantujem ti, ze uz na navstevu nikdy nepride :))
Fakt nemam rada ludi, ktori do oci milo a poza chrbat sa stazuju a ohovaraju.
Siemens mas pravdu, ja som ich pustila, a to len preto ze som sa nevedela vyhovorit, oni sa ohlasili, ale nikto ich nepozyval. Len mi bolo trapne povedat im nie, koli partnerovi, ale uz ich viac neprijmem. Nikdy! Ja len hovorim, ze mnohi ludia asi nemaju v sebe ziadnu sudnost. Nechapem to, ale viem, ze viac prah mojho domu neprejdu. Ja len cinema niekto skusenosti s takymito ludmi v rodine. Ono nie vzdy sa im da vyhnut, napr. spolocne stretnutia u inych a mbe je uz teraz zle, nechcem aby moje deti boli co i len minutu v takejto spolocnosti
Mozem sa to spytat aj inak. Najde sa zena, pracujuca, tehotna, s dvomi detmi, ktora sa detom venuje po praci a ta zena po praci sa potesi navsteve, ktora je tetka partnera, ktoruvidela 2 xv zivote a jej popis je: fajcim, pijem, aj pred detmi. Svojho syna som odkopla lebo moj 75 rocny poskytovatel jedla ho doma nechcel. Ale rada chodim na navstevy, nakazem co mi mate kupit, budem u vas sediet do desiatej alebo prespim,nevadi ak idete do prace. A moje debaty su asi o tom, ze som nakupila zreby za 150 eur, a ze som vzrusena ci nevyhram.
Kto ju chce doma s dedom, ktory uz nechodi, ale zapali si v obyvacke pred vasimi detmi.
Presne ako napísala Kabel. Do tvojho bytu sa dostane iba ten, koho tam pustíš. Skús si seba natoľko vážiť, aby si konala tak, ako ti to vyhovuje. Pretože pochop - sťažovať sa tu na fóre na to, že si obskakovala nejakú osobu, s ktorou si nemáš čo povedať, to ti nijako nepomôže. Tým sa nič nezmení, zmena môže nastať iba vtedy, keď budeš konať inak. Tak, aby si bola spokojná a nie nespokojná. Veď vpustila si ju ty, len sebe môžeš za to nadávať. Ona tiež konala len tak, ako to jej vyhovovalo. Proste chcelo sa jej k tebe ísť, tak prišla. Keby si jej medzi dverami bola povedala, že ľutuješ, ale nemáš vôbec čas na návštevu, že keď budeš chcieť s ňou hovoriť, tak sa jej ohlásiš, ver mi, že by odišla. Dokonca aj to sa dá povedať slušne, aj keď - úprimne - ja by som si so spôsobom veľmi starosti nerobil. Ak niekto príde neohlásene, nesmie sa čudovať ak ho nevpustia dnu. A ak sa dopredu ohlási, aj tak môže prísť iba vtedy, keď s jeho návštevou súhlasia. Návšteve by vždy malo predchádzať pozvanie. A tí, ktorí to nerešpektujú, potrebujú aby im to niekto jasne ukázal. Hoci aj tak, že ich nevpustí dnu. Chybu si preto urobila ty. Na budúce buď múdrejšia a nebudeš nahnevaná.
No ja im zavidiet nemam co, totiz mam vsetko a nie na dlh ako oni a nemam partnera pre peniaze ako ona a neodhodila som dieta ako ona, lebo dedo nemecky ho nechcel. A este podstatna vec, loseri tiez fajcia a kludne pred detmi v obyvacke, ja som vychovavana inak. Jednoducho chcem sa stretavat s ludmi, s ktorymi mame spolocne hodnoty, nie s losermi.
viď moja odpoveď nižšie
v živote (a v byte) máš takých ľudí, akých si tam pustíš.
A este som zabudla povedat, rada si da nakupit cigaret a alkoholu na 150 eur, ktore chce gratis, ja mam jednoducho ine hodnoty. A drichmali by tu najradsej preto aby sa mohli dobre ozrat(potom nemozu soferovat) a ja davam svojim detom iny priklad, nie ozranov a prostitutky
mojko, závisť nie je pekná :-)
ako som písala, nemáš ich k sebe púšťať, keď ich nemáš rada.
Preco? No preto, ze o piatej vstavam, po praci som rada ked si oddychnem, a v neposlednom rade si s ludmi ako su oni nemam co povedat,pre mna je to zena co sa nastahovala k bohatemu nemcovi, dedovi pre peniaze a tu by sa nechala obsluhovat do 22 hodiny v zivote nerobila, len hladala kto ju bude zivit, a ja nam svoje deti, domacnost. Nemam zaujem o loserov,tak preto.