Ahojte, jedna sa o moju byvalu priatelku, s ktorou sme boli rok aj osem mesiacov. Medzi nami je 8 rocny rozdiel, ona ma 19 rokov. Rozisla sa so mnou z dovodu mojej prudkej a vybusnej povahy,ale len cez sms. Ja som si vstupil do svedomia a uvedomil som si,ze nie je spravne reagovat na niektore situacie vybusne. Tie situacie vznikali hlavne pocas roznych hadok,ci uz kvoli fb,jej kamaratom. Nechala ma,ale o par dni sa vratila,ze sa dame naspat dokopy. Lenze to davanie sa dokopy trvalo 2 mesiace a stale sa to iba natahovalo z jej strany, ja som sa velmi trapil,tak som sa rozhodol prerusit kontakt,aby som sa dal doporiadku a mozno tajne dufal,ze sa ozve. Po mesiaci bez nej,som si uvedomil,ze chcem este o nu bojovat. Bola moja prva a tazko sa zabudalo. Ozval som sa jej,pomaly jej daval najavo,ze mi stale na nej zalezi. Lenze reakcia bola len vysmievanie,ponizovanie,vycitanie. Napisal som jej aj list,poslal velku kyticu. Od rozchodu sa velmi zmenila a ja ju nespoznavam. Napriek tomu ju mam stale rad a verim,ze je niekde v nej ukryte to skvele dievca,akou bola pocas vztahu. Spravil som vela chyb,zlyhal som vo vela veciach,ale uz dokopy 3 mesiace ju dobyjam,dokazujem jej,ze som sa zmenil,ale ona stale len tvrdi,ze mi dala vela sanci,lenze ja som realnu sancu nikdy nedostal.Ma zmysel este na nu cakat,bojovat?
Co dalej..
Ano je lepsie si vypocut obe strany, preto som sa to snazil napisat co naobjektivnejsie. Ja som v tom vztahu nebol ziarlivy. Prave naopak,staral som sa o nu a pomahal ako len mohol,aj po rozchode. Mna vytacala jej ziarlivost,alebo ked nepocuvla moje rady ohladom financii,vztahov,skoly a na to stale doplacala. Ale ona momentalne vidi len to zle, a ja ju len presviedcam a som zufaly. Ja som do 25-ky cakal na tu pravu jedinu,preto ma to tak zlomilo. Ona bola uzastne dievca,ale po rozchode je uplne ina.
Tak sladke 19tky maju svoje caro)) Moj dobry priatel bol vzdy na starsie a potom ani nevedel ako, namotal sa zalubil do takej jednej blaznivej 19tky, uplne ho rozbila na marne kusky. Uz nie su spolu dlhsi cas, no on je z toho stale mimo, zacykleny v bludnom kruhu, nestastny zlomeny muz so zlomenym srdcom. A ona? Veselo si zije dalej, zabava sa, uziva si zivot mladost frajera ai. Hlavne ze jej doteraz plati intrak skolu ai. A mozno na skutocnu ozajstnu lasku pritom kasle
tak jasne, aj takito su typci, mozno je to jeden z nich, ale ja osobne by som nemohol 19tku, to je ozaj malo... to je tazko takto, chlapec dostane pouceno a bude.... a dievcatko mozno tiez... a mozno nie :D
...lebo ked som kukala film - najlepsie filmy v noci -klasika... Seagal alebo niečo podobne... a cez reklamu som nejake aktuality, zoznam.sk feminity, wanda.sk a blbosti čítam...
a na aktualitach svietim prihlasena na azete..
a on že s kým si vypisujem do rána do 2...
tak to je snád moja osobná vec aj keby som si vypisovala ja som slobodná!!! magor žiarlivy psychopat...
nevidíme do ich vzťahu... a je otázne či to má v hleve utriedené on... museli by sme tu mať aj jej názor... ktovie ake scény jej robil,.. a ktora by chcela takeho nevyrovnaneho chlapa??? žiadna... radšej zajdi za psychologom a rieš svoju vybušnosť, venuj sa nejakemu športu, niečomu kde si vybiješ svoje nervy a netlač na dievča/tá.. a nerob im sceny..
dám moju skusenost:
spoznala som mileho, zlatého chlapa 36 ročný, rozvedený, dve deti... super, mali sme sa o čom rozprávať, bolo mi s ním dobre, pisali sme si na pokeci , stretli sme sa super, tešila som sa na dalsie stretnutie,.. ALE samopzrejme dali sme sa aj na FB do priatelov, no a už mi robil scény!!! komu ake smajliky posielam , no a kedze sa z pokecu neodhlasujem nemam dovod, čitam aktuality ktore patria pod azet. takže logicky ukazuje druhym ze som prihlasena, pritom na pokeci nie som, ale citam nieco obcas ale kukam TV popri.. a za boha som mu nevedela toto vysvetlit!!! a denno denne co som s nim pisala mi išiel za to sceny robiť... no jebem ja na teba, na ten vek by sa patrilo mať aj nejaky rozum... 1x sme sa stretli, lásku navždy sme si neslubovali, nechodime spolu... mne sceny robiť nebude!!! zhnusil sa mi hned... čo by debil robil keby som s nim chodila??? ani do práce ani do obchodu by ma nepustil...? alebo by som denne počuvala sceny, ?! žiarlivostne...dakujem neprosím!!! radšej budem sama ako s takým debilom....
19 rokov, to je decko, to este nema v hlave utriedene, hoci ktora to dnes ma :D .... ak ta ponizuje a vysmieva sa ti, tak to nema vyznam, nedoliezaj za nou, udrz si sebauctu, uplne ju ignoruj, ak sama nedojde, kasli na to....