Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

praskajúce cievy

Príspevok v téme: praskajúce cievy
neva

Praskajú mi cievy - drobné žilky na vnútornej strane prstov na rukách. Niekedy stačí chytiť a potiahnuť stoličku, inokedy otvoriť závit na flaške s colou a podobne. Je to velmi bolestivé. Potom mám na tom mieste chvílku modrinu, ale napodiv dosť rýchlo zmizne, obyčajne do druhého dňa. Ešte som o tom nehovorila s lekarom. Čo si o tom myslíte?

neva

Mirka - na túto tému som už skoro zabudla. Hovorila som o tom s lekárkou, predpísala mi ascorutin. Brala som ho nejaký čas, potom som začala nakupovať prípravky čo odporúčal RNG a teraz si objednávam výrobky z USA. Môžem povedať, že sa to upravilo o 90%.

mmmmm13

Dobrý dník, mám ten istý problém s cievkami, to, čo píšete Vy sa presne do bodky týka aj mňa. Včera mi tiež jedna praskla na ruke, nemusím opisovať tú bolesť, to určite poznáte. Pukla mi na zápästí, dosť veľká a hrubá z vnútornej strany...boli Ste s tým už u lekára? Rozmýšľam, či mám zájsť...
Mira

RNG

Vsetky antioxidanty spruznuju cievy. Najlepsie su vitaminC a E(3gramy esteru C, 400 IU vitaminu E),selen 200mcg, Vytazok z hroznovych semien(grape seed extract)100 mg(95% proantokyanidy), vytazok z cucoriedok-hlavne na zilky v ociach-(billberry extract, 100 mg, 25% ), pycnogenol, vinpocetin, gingko, karotenoidy atd.Nesmiem zabudnut na dolezity univerzalny antioxidant alfa lipoicku kyselinu(200-600mg denne)
O vyzname vitaminov C a E spolu s aminokyselinami na vyvoj pruznych kolagenovych vlakien= pruznost celeho organizmu najdete pod pracami Linusa Paulinga, jeho ustavu a dr Ratha, sucasnika a jeho spolupracovnika. Najdete pod Google.com prd Linus pauling , dr Matthias Rath
Dobre zdroje vitaminov a antioxidantov najdete na Google.sk pod: doplnky, Ester C, vitamin E, selen