Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

práca

sunflower1

A co tak casnik? Vo vacsich mestach casnici zarabaju slusne, mam s tym osobnu skusenost...ale je to narocne na cas...ked som pracovala vo vacsom meste ako bola Nitra mesacne som mala aj 700€. Co bolo celkom slusne.
Ja viem,ze si chalan, ale s gymnaziom bez VS...Hlavne si napis zivotopis,najdi nieco na profesii co ta zaujme a necakaj... takisto som pracovala v obchodnom retazci,kde som mala nad 3.5€/hod. Len treba hladat.... a hoci sa vela ludi smeje, tak MacDonald je myslim na tom este lepsie.Sama som mala ponuku tam pracovat a naozaj pracovalo tam velmi vela ludi za dobre peniaze. Staci par mesiacov, niekedy rok alebo dva a si tam manazer,ktory sa ma ako prasa v zite. Len proste nesed na zadku!
A hlavne drzim palce aj priatelke,nech to zvladnete a nech sa drzi babatko!! :)

ANGEL-DEMON

nepíšeš odkial si... ani nič... takže tažko poradíme... hlavne nesed na riti a nečakaj ze ti práca zaklope na dvere...
napis si zivotopis. naj. cez profesia.sk tam ho vies aj stiahnut ..
daj tam hladat prácu v tvojom meste... chod sa popýtat do okolitých fabrík, do výroby kde budeš mať aspon 500€,... lebo v inych odvetviach a bez praxe ti daju mozno 350€

digestor

produkt gymnázia, wtf, are u kidding me....
ďalší čo skončí zašitý v štátnej správe a bude buzerovať ľudí čo ho živia, lebo otecko vybaví flek