Potrebujem poradiť, na akú prácu nastúpiť? Mám len strednú školu(gymnazium) a moja priateľka otehotnela. Potrebujem začať robiť tak, aby som uživil rodinu. Poradí niekto, čo by som mohol skúsiť? Ďakujem
práca
Vsade vidim reklamy od Dopravneho podniku, ze hlada ludi, aj brigadnikov.
A co tak casnik? Vo vacsich mestach casnici zarabaju slusne, mam s tym osobnu skusenost...ale je to narocne na cas...ked som pracovala vo vacsom meste ako bola Nitra mesacne som mala aj 700€. Co bolo celkom slusne.
Ja viem,ze si chalan, ale s gymnaziom bez VS...Hlavne si napis zivotopis,najdi nieco na profesii co ta zaujme a necakaj... takisto som pracovala v obchodnom retazci,kde som mala nad 3.5€/hod. Len treba hladat.... a hoci sa vela ludi smeje, tak MacDonald je myslim na tom este lepsie.Sama som mala ponuku tam pracovat a naozaj pracovalo tam velmi vela ludi za dobre peniaze. Staci par mesiacov, niekedy rok alebo dva a si tam manazer,ktory sa ma ako prasa v zite. Len proste nesed na zadku!
A hlavne drzim palce aj priatelke,nech to zvladnete a nech sa drzi babatko!! :)
som z Nitry
nepíšeš odkial si... ani nič... takže tažko poradíme... hlavne nesed na riti a nečakaj ze ti práca zaklope na dvere...
napis si zivotopis. naj. cez profesia.sk tam ho vies aj stiahnut ..
daj tam hladat prácu v tvojom meste... chod sa popýtat do okolitých fabrík, do výroby kde budeš mať aspon 500€,... lebo v inych odvetviach a bez praxe ti daju mozno 350€
produkt gymnázia, wtf, are u kidding me....
ďalší čo skončí zašitý v štátnej správe a bude buzerovať ľudí čo ho živia, lebo otecko vybaví flek