Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Existuje riesenie alebo ich budem mat do konca zivota ?

Príspevok v téme: Existuje riesenie alebo ich budem mat do konca zivota ?
Nestastna Ewa

Ahojte, chcem Vas poprosit o radu :
mam 42 rokov a neustale mam na chrbte a dekolte vyrazky. Nie iba na pleciach ale na celom chrbte. Mala som v mladosti dost silne akne ale v sucasnosti iba kde tu sa nejaka vyrazka objavi. Chodim ku kožnej ale je to iba o mastickach a vodickach, ktore nie su ucinne. Liecba zacala uz pred dvoma rokmi, brala som antibiotika, vtedy sa mi vyrazky ukludnili ale akonahle som prestala brat boli späť. Odvtedy nic nepomaha. Alergicka som neni na nič, stravujem sa normalne, vela ovocia a zeleniny, pijem caje / zihlavovy, roiboss, repik / uzivam uz pol roka Zinok 25 mg a vyrazky mam stale....velke mnozstvo malych a dost aj velkych bolavych.

Vie mi niekto poradit od coho sa mi tvoria a ako sa ich zbavit ? Uz druhá kožná si nevie rady a ja som zufala.

Dakujem za vase tipy a rady !

trubela

Ahoj, v prvom rade vyhodiť všetky mastičky, pirulky od kožného, a potom nabrať veľa trpezlivosti:
- STRAVA JE ZÁKLAD - úplne vyhoď zo svojho jedálnička cukor v akejkoľvek podobe (keď máš chuť na sladké, daj si kvalitný med), mlieko a mliečne výrobky sú tiež tabu (aspoň kým nezmiznú vyrážky), lepok a stužené tuky (rôzne margariny atď. treba všade čítať zloženie, lebo sa to dáva do všetkého) ..stále ti ostáva obrovské množstvo kvalitných dobrých zdravých výživných potravín - zelenina, ovocie, ryža, pšeno, pohánka, kvalitné mäso, strukoviny a veľa veľa čistej vody, prevarenej vody s citrónom, bylinkových čajov atď.. len bude potrebné viac času tráviť pri príprave jedla.. keď budeš mať čas a chuť, skús si prečítať aj napr. Mačingovú, ona síce rieši diety a chudnutie, ale s pleťou robí jej mesačný detox zázraky, tak možno ti to pomôže a zachutí:)
- KOZMETIKA - v skratke: zabudni na ňu! :).. miesto krému, odličovacieho mlieka, vody, odličovača na oči - kokosový olej, na odličovanie su fajn oleje od Sallos (kúpiš už skoro všade - dm, bio obchody atd), ale ked nemusiš, nemaľuj sa, výborná na vyrážky je Tarika (prírodný produkt, na nete nájdeš o nej dosť a kúpiš v bio obchodoch)
- a ešte pohyb/pobyt na vzduchu, nestresovať sa, veľa trpezlivosti a bude po probléme :)
P.S. nie som žiadna bio-žena, sú to predražené hlúposti, ale naozaj tie svinstvá, čo do seba a seba vo veľkom pcháme je potrebné eliminovať a riadiť sa sedliackym rozumom, brať si to čo nám príroda aktuálne ponúka a žiť v súlade s ňou a všetko bude dobré.

qweqweqwe

skus bkomplex forte alebo sa opytaj lekarky na injekcie s vitaminom B, poznam pripad, ked to rovnaky problem vyliecilo, tie injekcie

Iiiii

Fúh, až ma striaslo, keď som si prečítal tvoj príspevok. Nezabudni, že nádej zomiera posledná. Idem už asi spať, ale zajtra sem ešte napíšem. Prajem skoré uzdravenie!

Nestastna Ewa

Opravujem si prispevok : myslela som, ze v mladosti som mala silne akne ale v sucasnosti sa mi NA TVARI iba kde tu objavi vyrazka. Problem je s chrbtom a dekoltom ☺