Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Má ma rád?

Príspevok v téme: Má ma rád?
Silwia

Dobrý deň mám priateľa, odpustil mi neveru. No neveru našiel ma bozkavať sa s iným, čím som mu dosť ublížila. Prešlo od vtedy pár rokov ale keď to naňho príde hneď mi to vyčíta. Neviem ci ma naozaj ľúbi alebo len sa bojí že zostane sám. Niekedy sa ku mne správa ako by som bola teraz len jeho bábka s ktorou môže teraz ľahko mávať ako bude chcieť lebo urobila raz chybu. Čo si o tom myslíte?

Silwia

Nie nepatrím medzi tie čo sa budú rozchádzať a rozvádzať mam ho veľmi rada a ľutujem to čo som spravila ale čas už nevrátim čo je škoda. Len chcem aby mi odpustil, či by mi to aj vrátil je mi to jedno aspoň by som vedela ako som mu veľmi ublížila. Aspoň by sme už konečne urobili za všetkým hrubú čiaru...

smutne

Medzi vami este stale doteraz nieje doriesena ta vec s boskavanim cudzieho. Nechapem ako si mohla spravit taku chybu, ja by som to asi neodpustil, pretoze si neviem predstavit, aky iny dovod by tam mal byt, nez ze svojho nemas dostatocne rada, cize nestoji zato mat s tebou vztah. Patris asi skor medzi tych ludi, co sa budu cely zivot podvadzat a rozvadzat. Takemu by az tak nevadili tvoje bozky s cudzimi.

Silwia

Som si toho úplne vedomá že som urobila chybu a veľmi to lutujem, aj keď už je neskoro. Ale to bola naša dohoda že už sa nebudeme k tomu vracať. Chvíľu to tak fungovalo ale teraz už nie.

psychosporadca

a prečo sa cmúľaš s inými keď máš frajera ti štetka?!
tebe by sa páčilo ak by sa ti frajer cmúľal s inou? Páčilo? Určite nie tak prečo sa čuduješ že ti to stále vytýka? Prečo? Vieš asi už u teba nemá takú dôveru. Vieš ako sa hovorí? Pes ktorý raz pohryzie bude hrýzť stále a preto by sa mal zabiť. A žena ktorá raz sa dopustí nevery je náchylná to urobiť aj druhykrát.

pomocnica

Keď ti to odpustil, tak by ti to nemal aj po tak dlhej dobe vyhadzovať na oči. Neviem, my si o tom nemôžeme ani poriadne nič myslieť, lebo nevieme ako to je naozaj a keď nepoznáme druhú stranu...Vieš, to je pohľad z jednej strany(ty môžeš veci prikláňať k svojej verzii veci..),ale tá druhá?
No ale myslím si, že keď sa pri ňom už necítiš tak, aby ťa tento vzťah napĺňal, tak by si to mala asi skončiť, ak by si to tak cítila, nie, aby si celý život bola s niekým len preto lebo si sa nevedela rozhodnúť a bola si pri ňom(a možno aj on pri tebe) len z núdze. Toto určite nechceš a určite máš na viac. Ale neviem ako to cítiš. Riaď sa podľa toho či si šťastná a vedela by si si napríklad predstaviť, že by bol otcom tvojho dieťaťa a mohlo by sa stať, že by sa takto správal aj k nemu... Ale snáď nie(nebude sa takto správať). Možno sa ti to iba zdá byť viac ako to je a on iba nemá svoje obdobie, ale pri tom ťa veľmi ľúbi. Keď sa naďalej budeš cítiť neisto, tak by som s ním hodila reč a uviedla všetko na pravú mieru. :)
Držím prsty. :)