Veľké písmo na FB

Príspevok v téme: Veľké písmo na FB
Majja

Ahojte,
keďže vôbec nie som žiadny technický ani počítačový typ mám otázočku.
Neviem prečo mi statusy na FB píše automaticky veľkým písmom?? (myslím že viete čo myslím :D, také do oči bujúce, väčšie písmo oproti bežnému). Nič som si nenastavovala a robí to aj keď niečo napíšem z mobilu. Nepíšem často statusy, väčšinou píšem blahoželania na nástenky priateľov a keď mi to tam skočí tým veľkým písmom hoci ostatní ho majú normálne ide ma poraziť.
Hľadala som niečo na nete ale nič som sa nedozvedela.

yazistilleriio

Zoznámte sa s yazistilleri.io ! Svoju kreativitu môžete prejaviť v každej oblasti výberom z tisícov štýlov písiem na Instagrame, písiem na písanie rukou, písiem emoji a ďalších.

Majja

N-ika, petraspp som rada že má niekto pochopil, presne toto som myslela :D.
Zase som sa k tomuto príspevku vrátila pretože som písala kamarátke blahoželanie na nástenku a zase mi to hodilo tým obrovským písmom. Ostatní tam majú normálnu veľkosť písma len to moje bije do oči :D

petraspp

„Jak mohu změnit velikost písma zpět na malé? Všude mám písmo akorát jen tu na FB se mi písmo zvětšilo. Všichni píšou držet Ctr + posouvat kolečkem myši, ale to zvětšuje zmenšuje jen velikost stránky. já potřebuji zmenšit jen to písmo

N-ika

ahoj, viem co myslis, aj ja som si to vsimla...tiez neviem preco to robi ani ako to zmenit...ked davam prispevok s fotkou tak je pismo normalne velke a ked len status tak je dvojnasobne...neviem ci to je nejaka novinka od FB alebo co...
PS- ten prispevok s capslockom pobavil, uzivatel asi nechodi na fb ;-)

Majja

Zase až takého debila zo mňa nerobte :D. viem čo je Caps Lock a aj čo sú veľké písmena. Ja to myslím tak, že bežné majú statusy veľkosť písma čo ja viem 12 a mne to dáva takým dajme tomu 25.
Už chápete ako to myslím?? :D