Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som škaredý ako noc

Príspevok v téme: Som škaredý ako noc
yngwie

Ahojte , mám 16 rokov , a nebudem chodiť okolo horúcej kaše.
Dozvedel som sa , že som naškaredší z našej triedy ... Dievčatá sa len tak bavili medzi sebou. A najhoršie je , že sa im nepáčim v takých veciach , ktoré ja neviem ovplyvniť , a to je výška (168-170 neviem presne :D :D ) no a moja tvár.
Boli sme na školskom výlete , no a všetky dievčatá okolo 5 chlapcoch (7 nás je chlapcov) čo sú v triede , a ja so spolužiakom sme ostali sami. Aj sme šli medzi nich , no len sa s nami vôbec nebavili , kašlali na nás , bavili sa len s nimi. Boli sme taký dvaja opustený vlci. Jedine , čo sme robili , vytiahli nástroje a začali sme si hrať v izbe na gitarách. Ráno sme zašli behať a tak no , potom pocvičiť a to bolo všetko čo sme robili. Kedže pršalo , tak sme sedeli na chate , a to bolo všetko :/ A v triede sa deje to isté.
O neho aspoň nejaké dievčatá javia záujem :/
Avšak na mňa kašlú všetky , a mňa to štve. Sedím len tak v triede , a počúvam , ako spolužiaci sa bavia , ako sa má ktorá frajerka má , a spolužiačky o svojich nápadníkoch , tak im závidím. Rodičia mi vravia , že mám ešte čas , no ale čo ak sa to takto bude tiahnuť do konca môjho života ? Minule sme mali písať charakteristiku spolužiaka. Tak všetky spolužiačky písali o nich. O jednom , čo je vysoký , tak že má postavu ako vyhadzovač že chodí do fitka , že sa stará o zajace a tak.
A o mne nijaká , že sa venujem Bojovým športom , že hrám na gitare a že sa starám o mojich psov. Ach , mi niekedy je tak strašne smutno. Proste som nízky , a nemám toľko bálonov ako tí potkaní z posilovne. Ale kedy konečne pochopia , že silu neovplyvňujú svaly , ale kosti , nervový systém a šľachy a až potom svaly. A tie ich kecy , že chcú mať vyššieho , aby ich ochránil. Bohactvo , na výške nezáleží , tak ako vysoký má pri boji výhody , tak aj nízky a dokonca by som povedal že oveľa lepšie výhody ako vysoký.
Ma môj život štve. Všetko zapadlo do takej monotonosti , vstanem , idem do školy , prídem zo školy , pocvičím , idem sa učiť , a aspoň niečo pocvičím na gitare.
Viem , je o mnoho viac dôležitejších problémov , avšak so mnou sa to vlečie od dvanástich , kedy ma poslalo prvé dievča do teplých krajín , že som škaredý.

Prečo musím mať tak dosratý vzhľad ? :/
Pekný zvyšok večera ;)

ANGEL-DEMON

čo si ja pamätám zo základnej ... čo myslíš? kolký z tých párikov čo sa povytvárali ostali spolu...???? ani jeden... len sa na sebe vystriedali, pošukali ako zajace a dnes ma každy z nich partnera z ineho mesta...asi tak...

osol

Pravda, ze si najdes. To, ze prave to nebude ziadna z triedy je snad uplne jedno. U nas ti najkrajsi mali frajerky aj tak z vedlajsich tried alebo inych rocnikov.

lilavanila

Tak pracuj na sebe. Stredna skola je o tom, ze sa dba na vzhlad, ale casom zeny zas budu hladat perspektivnych chlapov, ktori ich ako i ich deti zabezpecia a ohuri ich skor nez vzhlad Tvoja inteligencia a hodnoty. Napr. ja som mala tiez peknych spoluziakov, ked som chodila na gympel, nie vsetci su dnes uspesni, dokonca dvaja velki fesaci su dnes uz plesati :) a zase chalani, co by si o frajerke mohli len zdat, tak napr. jeden sa stal kulturistom, podla fb ma aj velmi krasnu vysportovanu frajerku, dalsi je velmi uspesni v IT, je vo vedeni firmy, cize ma aj ma uz krasnu rodinku, na stretavku prisiel na peknom aute, ukazoval nam tam fotky noveho domu a este ma napadli dvaja zo zakladnej skoly, s ktorymi sa nik nebavil, tak dnes jeden pracuje v Singapure a tiez robi nieco s IT a druhy mi bol po prsia, neskor bral rastove hormony a dnes meria okolo 185cm a tiez je z neho vysportovany, potetovany playboy o ktoreho sa baby len tak biju :) Takze pracuj na sebe a neboj, najdes si aj Ty neskor frajerku, ktora Ta bude milovat

ANGEL-DEMON

ako je napísané nižšie... ked ťa bude mať nejaká rada, tak aspoň budeš vedieť že preto aký si a nie koli tomu že ju práve v tej chvíli svrbí v gaťkách a vzrušuje ju ten svalovec....asi tak...