Ahojte , mám 16 rokov , a nebudem chodiť okolo horúcej kaše.
Dozvedel som sa , že som naškaredší z našej triedy ... Dievčatá sa len tak bavili medzi sebou. A najhoršie je , že sa im nepáčim v takých veciach , ktoré ja neviem ovplyvniť , a to je výška (168-170 neviem presne :D :D ) no a moja tvár.
Boli sme na školskom výlete , no a všetky dievčatá okolo 5 chlapcoch (7 nás je chlapcov) čo sú v triede , a ja so spolužiakom sme ostali sami. Aj sme šli medzi nich , no len sa s nami vôbec nebavili , kašlali na nás , bavili sa len s nimi. Boli sme taký dvaja opustený vlci. Jedine , čo sme robili , vytiahli nástroje a začali sme si hrať v izbe na gitarách. Ráno sme zašli behať a tak no , potom pocvičiť a to bolo všetko čo sme robili. Kedže pršalo , tak sme sedeli na chate , a to bolo všetko :/ A v triede sa deje to isté.
O neho aspoň nejaké dievčatá javia záujem :/
Avšak na mňa kašlú všetky , a mňa to štve. Sedím len tak v triede , a počúvam , ako spolužiaci sa bavia , ako sa má ktorá frajerka má , a spolužiačky o svojich nápadníkoch , tak im závidím. Rodičia mi vravia , že mám ešte čas , no ale čo ak sa to takto bude tiahnuť do konca môjho života ? Minule sme mali písať charakteristiku spolužiaka. Tak všetky spolužiačky písali o nich. O jednom , čo je vysoký , tak že má postavu ako vyhadzovač že chodí do fitka , že sa stará o zajace a tak.
A o mne nijaká , že sa venujem Bojovým športom , že hrám na gitare a že sa starám o mojich psov. Ach , mi niekedy je tak strašne smutno. Proste som nízky , a nemám toľko bálonov ako tí potkaní z posilovne. Ale kedy konečne pochopia , že silu neovplyvňujú svaly , ale kosti , nervový systém a šľachy a až potom svaly. A tie ich kecy , že chcú mať vyššieho , aby ich ochránil. Bohactvo , na výške nezáleží , tak ako vysoký má pri boji výhody , tak aj nízky a dokonca by som povedal že oveľa lepšie výhody ako vysoký.
Ma môj život štve. Všetko zapadlo do takej monotonosti , vstanem , idem do školy , prídem zo školy , pocvičím , idem sa učiť , a aspoň niečo pocvičím na gitare.
Viem , je o mnoho viac dôležitejších problémov , avšak so mnou sa to vlečie od dvanástich , kedy ma poslalo prvé dievča do teplých krajín , že som škaredý.
Prečo musím mať tak dosratý vzhľad ? :/
Pekný zvyšok večera ;)