Som škaredý ako noc

Príspevok v téme: Som škaredý ako noc
yngwie

Ahojte , mám 16 rokov , a nebudem chodiť okolo horúcej kaše.
Dozvedel som sa , že som naškaredší z našej triedy ... Dievčatá sa len tak bavili medzi sebou. A najhoršie je , že sa im nepáčim v takých veciach , ktoré ja neviem ovplyvniť , a to je výška (168-170 neviem presne :D :D ) no a moja tvár.
Boli sme na školskom výlete , no a všetky dievčatá okolo 5 chlapcoch (7 nás je chlapcov) čo sú v triede , a ja so spolužiakom sme ostali sami. Aj sme šli medzi nich , no len sa s nami vôbec nebavili , kašlali na nás , bavili sa len s nimi. Boli sme taký dvaja opustený vlci. Jedine , čo sme robili , vytiahli nástroje a začali sme si hrať v izbe na gitarách. Ráno sme zašli behať a tak no , potom pocvičiť a to bolo všetko čo sme robili. Kedže pršalo , tak sme sedeli na chate , a to bolo všetko :/ A v triede sa deje to isté.
O neho aspoň nejaké dievčatá javia záujem :/
Avšak na mňa kašlú všetky , a mňa to štve. Sedím len tak v triede , a počúvam , ako spolužiaci sa bavia , ako sa má ktorá frajerka má , a spolužiačky o svojich nápadníkoch , tak im závidím. Rodičia mi vravia , že mám ešte čas , no ale čo ak sa to takto bude tiahnuť do konca môjho života ? Minule sme mali písať charakteristiku spolužiaka. Tak všetky spolužiačky písali o nich. O jednom , čo je vysoký , tak že má postavu ako vyhadzovač že chodí do fitka , že sa stará o zajace a tak.
A o mne nijaká , že sa venujem Bojovým športom , že hrám na gitare a že sa starám o mojich psov. Ach , mi niekedy je tak strašne smutno. Proste som nízky , a nemám toľko bálonov ako tí potkaní z posilovne. Ale kedy konečne pochopia , že silu neovplyvňujú svaly , ale kosti , nervový systém a šľachy a až potom svaly. A tie ich kecy , že chcú mať vyššieho , aby ich ochránil. Bohactvo , na výške nezáleží , tak ako vysoký má pri boji výhody , tak aj nízky a dokonca by som povedal že oveľa lepšie výhody ako vysoký.
Ma môj život štve. Všetko zapadlo do takej monotonosti , vstanem , idem do školy , prídem zo školy , pocvičím , idem sa učiť , a aspoň niečo pocvičím na gitare.
Viem , je o mnoho viac dôležitejších problémov , avšak so mnou sa to vlečie od dvanástich , kedy ma poslalo prvé dievča do teplých krajín , že som škaredý.

Prečo musím mať tak dosratý vzhľad ? :/
Pekný zvyšok večera ;)

bestofthebad

Toto je prvy krat co tu pisem, ale mam pocit ze musim.
Mam 19 rokov, vidim okolo seba spoluziakov a spoluziacky ako maju, striedaju, hladaju partnerov... Je to zbytocne. Su to ludia, ktori robia co im je povedane - chodia s ludmi, ktorych poriadne ani nepoznaju, vztahy zalozene na vzhlade apod. Nikde nie je pravidlo, ze na strednej musis s niekym chodit. Nerob nikdy nic preto, ze to robia ostatni. Keby som chcela, tak vztah mat mozem, lenze ja nechcem - nevidim v tom zmysel. Nechodim po veceroch opijajuc sa, je to proti mojej sebaucte. Studujem a mam casu tak akurat pre seba, tak isto ako moje spoluziacky, ktore vsak aj napriek tomu maju vztahy a neraz su z toho na nervy. Nehovorim ze sa to neda zvladat, ale naco si v 16/17/18 rokoch komplikovat zivot a zatahovat donho dalsieho cloveka?
Kasli na vztahy, zi svoj zivot tak ako chces, venuj sa veciam ktore ta bavia. Vztahom nechaj volny priebeh... Najdolzitejsi v tvojom zivote si len a len ty, ak si z teba niekto bude robit srandu, lebo nikoho nemas, tak je to ubohy clovek ktory nedokaze akceptovat inych ludi a uprimne lutujem cloveka, ktory s nim skonci vo vztahu.

veru tak

Helga, z tvojho prispevku mam zimomriavky. krasne.
a k teme prispievatela: si jeden inteligentny a citlivy mlady muz, to je presne typ, ktory hladaju zeny na spoluzitie, zalozenie rodiny. problem je len v tom, ze mladi ludia v puberte stavaju do popredia ine hodnoty, zial tie neprave. pridu na to az casom, ked dusevne dozreju. ty sa zatial nemusis bat, si mlady, sustred sa na ziskanie vzdelania, lebo ked budes mat svoje miesto v zivote a dobru pracu, nie len ze ta to bude naplnat, ale tiez ti to prida na sebavedomi a na tvojej "hodnote". to je pre vztah tiez velmi dolezite. ja som vraj pekna, v skole na mna chalani isli, a pritom mam cely zivot problemy vo vztahoch. vsetky boli plytke, chlapci ma chceli len kvoli zovnajsku a nikto nie na trvaly vztah. naproti tomu spoluziacky, ktore na skole nikto ani neregistroval, lebo boli ozaj ze skarede, su stastne vo vztahoch. je to pravda, zistila som to na maturitnom stretnuti, vobec som nechapala. je preto prilis zavcasu robit teraz uzavery a trapit sa tym, ze sa nepacis, kazda zena ked dusevne dospeje, zacne si hladat otca svojich deti, a tam podvedome nebude hladat svalovca v posilovni ale zodpovedneho a citliveho cloveka. mas kladny vztah ku zvieratam, to je dalsie plus. taky psik ti dokaze dat viac lasky ako clovek, objimaj ich a prijmi ich pozitivnu energiu. ja keby som si teraz hladala muza pre zivot, hladam takeho, ktory nie je velmi pekny, aby mi nebehal za druhymi, lebo zeny pokusaju... takeho, ktory je citlivy, aby ma vedel pochopit, aby som sa s nim mohla rozpravat.. takeho, ktory ma rad zvierata, lebo to je naj... zapracuj trochu na svojom sebavedomi, lebo to dievcata odpudzuje, ked si zakriknuty a utiahnuty. je strasne vela skaredych ludi na svete, ktori su obletovani a ziadani. nie kvoli vyzoru, ale kvoli svojim kvalitam a hlavne vyzarovaniu. zakomplexovaneho cloveka nikto nebude uznavat, pretoze ked sa tak citis, tak to aj vyzarujes a tak to ostatni beru. ked budes sebavedomy, budu ta aj druhi akceptovat. este raz: dolezity je tvoj postoj a tvoje vyzarovanie, nie vizaz!!

HelgaJ

S velkym sebazaprenim som precitala uvodny problem a na reakcie uz nemam silu.
Chlapec /16/ taky rozumny, nemoze mat predsa taketo nechutne myslienky o sebe.
Mozno mas akne, alebo velky nos alebo krive zuby.
Ale asi ta najviac trapi tvoja vyska.
Vies, ja mam Turnerov syndrom, ale dostavala som uz rastovy hormon, takze som 153 cm. Povies si, na zenu dost, ale nemozem mat deti a s tym sa zmierujem tazko.
Ty este par cm vyrasties, pupaky sa ti s trochou pomoci dermatologa vyliecia. Velky nos - vis, co sa vravi. Zuby sa daju dnes poopravit.
Nikto nie je taky skaredy ako noc. oi noc je krasna hviezdickova.
Staraj sa o to, co mas pekne, mozno vlasy. Kupuj si pekne onlecenie a staraj sa o zajacov a psikov. Mozno nam raz zahras na gitare. Nema vyznam sa opustat, ver mi.
Ja mam este aj problem, ze som tucna.
Mam suseda -40- a je nizky muz. Nedavno s nasiel priatelu a nestacila som sa divit. Take male mile dievca. Sranda, pri nej sa citim ako obrovska ozruta.
Na spoluziacky sa vykasli. Ktovie, akych muzov si najdu. Su este mladucke, ako ty, takze jednym uchom dnu ...

klik

vecnyzivot, uz po tridsiatke? to si ho urcite potesil. :D lepsie by si mu mohol napisat uz len ze v dalsom zivote. :D

vecnyzivot

Baby tínedžerky riešia iba krásu. V puberte budeš musieť vytrpieť veľa posmeškov pre vzhľad, ale potom po 30 už nájdeš takú ktorá za to stojí a bude stáť pri tebe v dobrom aj v zlom. Aspoň budeš vedieť, že si ťa brala pre tvoje vnútro a nie pre zovňajšok.