Nemám kamarátov . . .

Príspevok v téme: Nemám kamarátov . . .
delfin28

Ahojte ! V poslednej dobe som často smutný, že nemám kamarátov, proste som sám..Nikto ma nezavolá na pivo, na obed...ak tak, vždy niekoho zavolám ja...ale už to ani nerobím...Mám robotu kde zarobím dákych 750 €uro, takže ani tu nie somúspešný, dievča nemám tiež...V práci všetko OK ako s kolegami, ale nikto ma nikdy nikam súkromne nezavolá...ani bývalí kamoši zo strednej..ak by som nemal na fcb kedy mám narodky, ani nikto by si nespomenul...Mám 28 rokov....Mám proste pocit, že je to nefér - ja vždy všetkým pomôžem - aj keď mám s tým starosti navyše...Veľa vecí viem aj vybaviť...dokonca kolegyňa nevedela dlhšie predať auto, tak som ho od nej kúpil...robím veci dobre, ale niekde je chyba...V piatok som sa bol opiť a prehnal som to a dokonca nikto ma nechcel odviezť domov...nič som nechcel - len odviezť z mesta do mimo mesta...A nikto (ani rodina), strašne som sa urazil a to by som zaplatil aj 40 euro...o to ale nejde....Išiel som taxíkom za 30....Keď sa v krčme stretnem s niekým cudzím a začneme kecať, tak som tomu rád...a to neviem či je dobré . . ;(

mackousko2

Toto poznám, tiež nemôžem akosi nikam zapadnúť. Nik nezavolá len tak pokecat, posediet ale ak sú problémy vtedy sú radi ak sám pomôžem. Obyčajné vyrozprávanie pri pive to nehrozí. Odkial si delfin?

delfin28

Lenže ja viem, že chodievajú po baroch tak či tak...Nech idú, len neviem v čom som zlý alebo iný, že mňa nezavolajú ;(

Iiiii

Keď má človek čas, tak to neznamená, že má ešte aj náladu niekde vysedávať, v bare a podobne. Tí, ktorí radi chodia von, tak sú väčšinou na niečom závislí (nemyslím to všeobecne), čiže ani z voza, ani na voz. A tí, čo nechodia nikam, tak sú závislí na nete alebo na nejakých hrách:-)
Treba mať deti a nebudeš sa nudiť:-) To mi príde ako najrozumnejšie.

delfin28

Ono 750 je málo keď z toho len dvesto dám na naftu ... Ale asi máš pravdu, že sa mám prestať nechať vyižívať, len ja to asi nedokážem . . .

ANGEL-DEMON

najviac ma pobavilo ten jeho ubohy plat iba! 750€ si predstav že su ludia čo maju sotva 400€ ...
"kto si neváži malého nie je hodný veľkého.."
**
k téme...
to je tá dnešná doba, nikto nemá čas... ale presedieť za PC? na FB cely den na to čas majú... radšej budu pisať cely den na FB, akoby sa stretli a sli si niekam sadnuť a pokecať....
Vieš..
v dnešnej dobe sa maju dobre len svine.... takže nenechavaj sa využivať... ked od teba niekto niečo bude chcieť povedz nie...
to poznam tiež že pomožem vzdy ked viem, este aj mna to stoji namahu,..behačky... ale ked ja 1x do roka potrebujem nejaku blbost, fakt že blbosť... tak ochota nikde...

delfin28

chýba mi niekto kto mi zavolá, že poď von, alebo poď tam a tam....niekto komu môžem povedať čo ma potešilo a čo ma nasralo ....;/