Ahojte ! V poslednej dobe som často smutný, že nemám kamarátov, proste som sám..Nikto ma nezavolá na pivo, na obed...ak tak, vždy niekoho zavolám ja...ale už to ani nerobím...Mám robotu kde zarobím dákych 750 €uro, takže ani tu nie somúspešný, dievča nemám tiež...V práci všetko OK ako s kolegami, ale nikto ma nikdy nikam súkromne nezavolá...ani bývalí kamoši zo strednej..ak by som nemal na fcb kedy mám narodky, ani nikto by si nespomenul...Mám 28 rokov....Mám proste pocit, že je to nefér - ja vždy všetkým pomôžem - aj keď mám s tým starosti navyše...Veľa vecí viem aj vybaviť...dokonca kolegyňa nevedela dlhšie predať auto, tak som ho od nej kúpil...robím veci dobre, ale niekde je chyba...V piatok som sa bol opiť a prehnal som to a dokonca nikto ma nechcel odviezť domov...nič som nechcel - len odviezť z mesta do mimo mesta...A nikto (ani rodina), strašne som sa urazil a to by som zaplatil aj 40 euro...o to ale nejde....Išiel som taxíkom za 30....Keď sa v krčme stretnem s niekým cudzím a začneme kecať, tak som tomu rád...a to neviem či je dobré . . ;(
Nemám kamarátov . . .
Ano mas pravdu lyst ... keby len jeden :D :D ale ja za to nemôžem dopekla ja si len žijem no a je to vyše polka triedy :D teda tí co sa mi priznali s jedným som dokonca aj chodila bol to moj najlepši kamarát ... skončila som kvoli nemu tak trochu v nemocnici takze ti rozumiem :D doveruj ale veľmi preveruj no a hej :) ked nájdem takého co to bude mysliet fakt vážne tak ho nepustím nikdy z rúk
Hej, pustil, maju sa co od nas este ucit :D :D,,, treba davat trochu pozor s tou doverou, ved vies ako sa hovori, doveruj ale preveruj :), plne doveruj len svojmu buducemu vaznemu priatelovi,, no na 100%, az ked ta poziada o ruku :P :D :D,, len ten to s tebou uz mysli fakt v zivote vazne,, svadba nieje pre srandu :P :D :D je to priami dokaz ,, fakt si myslis, ze ta vseci spoluziaci povazuju za sestru? Ja by som si nebol tym taky isty :D, podla mna sa tam urcite najde niekto, pre koho si mozno nejaka platonicka laska,, podla mna tam budes urcite mat tajneho ctitela :)
Fuuu ha lyst tak ty si sa do nich pustil :D Ku mne sa správajú dobre ja sa nesťažujem :) sú mi ako bratia a aj mna tak berú proste nekladú rozdiely a vlastne tu prezývku "Slniečko" mi dali oni :) ja sa snažím byt tiež kamka so všetkými a vychádzať so všetkými :) a možno práve ta neutralnost ma tak osamocuje... proste sama nie som ale občas mam taky pocit samoty :) kazdy ma nejakého svojho najlepšieho kamaráta/kamarátku :) mala som ale zradili ma .... ja som ľudom nikdy príliš neverila a po týchto skúsenostiach je to uz ozaj bieda so mnou :D nemam nepriateľov nemam najlepších priateľov mam len známych ... kamarátov :) ale som za nich vďačná :3 určite choďte medzi ľudí :) a hlavne nebuďte kôpka nešťastia :) s úsmevom sa da zvládnuť všetko a uvidíte ze tí ľudia vas budú brat inak :) a ked uz budete kamarati... a možno viac :) budete mocť svoje nešťastie vyrozprávať a určite sa Vám uľaví :) a potom to uz pôjde :D :D
Slniecko :), juj ale si zlata :), a skoro uz dospela, nech ti to vydrzi navzdy :),, my sme mali tiez len jedno dievca v triede, a 30 chalanov :D, ale spravali sme sa k nej vseci perfektne, bol to nas kvietok :D, a tiez velmi skvele dievca, priatelska s kazdym,, a s tou krvou, co som ja pocul, tak praveze tvoj by musel mat A+, ako magnety, pritahuju sa opacne poly :D ale tiez sa mozem mylit, ale to si najdeme, ked bude treba, a som nevedel, ze su tabletky, to je celkom pozitivna sprava do zivota :D, uz sa nemusim pri prvom rande pytat, aku ma dievca krvnu skupinu :D :D, ale nie, zartujem :D,,
Delfin, ved najdi si kamosky na pok.ci, bol som natom tiez ako ty, ako Jatt,, no zacal som tam hladat dievcata na stretka, sice som si hladal frajerku, a nie kamaratky, tak z tych dievcat sa nakoniec hned kamosky stali, a tahaju ma von, ozyvaju sa mi same,, niesom ziadny model, ziadny krasavec, skor opak,, len ty si tiez nevyberaj len modelky, ale aj obycajnejsie baby, spravaj sa k nim dobre, a pozitivne, nehovor o problemoch, skus sa len tesit z toho, ze si s nou vonku, s novou kamoskou, a kecaj :D,, nenasiel som ich hned, trvalo to, asi pol roka, stretol som sa s troma, z toho dve su kamosky, a ta tretia, to bola hruza :D, nevadi, nie s kazdym si v zivote musis sadnut, nie vsetky stretka musia dopadnut dobre,, takze mas to velmi jednoduche,, nevypisuj na pokeci, len tam najdi, ktora chce ist von, a chod von,, a vymysli si vopred miesta, kde s nou mozes ist,, ja som mal turi do tatier, kino, stanovacky, bazen, prechadzky,, daj najavo, ze mas konicky, ze ta bavia aj ine veci, ako makat a vecne neuspesne hladat niekoho super.... mas to lahke, dievcat tam mas strasne vela, len musis najst tu vhodnu,, strasne vela ludi sa tam nudi, tak navrhni len tak ist von :D,
Jatt, ty tiez, a mozno prestan komunikovat s ludmi tak kultivovane, zdvorilo, ako so svojim sefom ci zamestnancom, ci s nejakym systemom co ma svoj programovaci jazyk...
Angel, ved si zozen uz priatela, preco zbytocne ostavas skromne sama? Nechces od zivota viac nez len osamostatnenost? To ti stacilo v zivote dosiahnut len samostatnost, a koniec? Mne to teda rozhodne nestaci :P
tak ludia su svine, ked nieco potrebuju a maju z teba osoh, tak sa ozvu, inak nie, tieto typy treba odfiltrovat a radsej byt sam, ako s nimi.... co sa tyka socialneho zblizovania skus sport, posilka, plavaren, nejaky beh, box, hokejbal, hocico.... niekto sa pritrafi, bude partia, bude lepsie.... alebo si najdi frajerku, alebo na zaciatok aspon milenku....skus niekoho oslovit, ked chodis sam so sebou na drink ...
Slniečko ma o pár mesiacov 18 :) snažím sa byt iná nez ostatne ... ja viem a vidím aké niektoré vedia byt :) v triede som jedine dievča a nesťažujem sa proste chlapi neriešia chujoviny (pardon za vyraz) a s mojou krvnou skupinou nemáš celkom pravdu :) kedže ja ako dievča mam A- moj partner by mal mat tiež A- lebo potom by som mohla mat problem s bábom ak nie s prvým tak s druhým sle vraj uz su na to lieky :) moje telo by nemalo rado babo ked by bol otec + ... cela veda a ak sa mýlim opravte ma
Slniecko, velmi pekne vesele, citove, pozitivne pisanie :), a tym padom je mi jasne, ze budes mat zas len okolo 15 -_-, lebo tie starsie vobec taketo niesu, skor az bezcitne :/,, a bud rada, ze niesu vseci tvoja krvna skupina A-, pretoze clovek nemoze mat partnera s rovnakou krvnou skupinou :P :D :D
Ano to poznám :) ale v inej forme .. ja mna vela ludi vola von atd a vzdy chodim po svete s usmevom pozitivnou energiou a vzdy ludom pomozem :) Moj zivotny pribeh je dlhy napriek tomu ze som velmi mlada a pocas mojho zivota som ho raz chcela ukoncit :) v tedy mi povedal kamarat ze mam zit pre inych skusila som to a od vtedy pomaham mojim rovesnikom v situacii v ktorej som bola :) zachranila som uz 5 ludi pred sebevrazdou. Pomaham ako sa da :) Ale velku cast zivota som stravila sama... Samotu mam rada ale iba do istej miery, iked teraz je fakt lepsie byt sam proti celemu svetu lebo clovek ozaj nevie na koho sa moze spolahnut a mozno prave tí ktorym verime najviac nas mozu zradit... Ako som uz spominala ludia ma volaju von atd .. ale stale sa citim byt sama proste ... nenasla som nikoho kto by mi ozaj rozumel... "nie su moja krvna skupina" (A-) :D :D :D nezúfaj :) pride niekto kto si ta rad vypocuje ;) a nemen sa kvoli inym bud sam sebou :P
prezyvaju ma slniecko :D lebo sa snazim vsade rozdat energiu :) tak ju aj tebe posielam [☼ Energia ☼].. a citala som tu komentare o majetkoch :) ja nemam absolutne nic :) mam vela chorob akurat tak :D :D majetok je shit, samozrejme ;) kto by nechcel auto :3 ale tu bude problem niekde inde :) myslim ze by si radsej nemal ani to auto len aby si mal niekoho o koho by si sa mohol opriet :) pokecat a zasmiat sa, jasne lahsie sa to pise jak robi :D a co som sem napisala znie tak.. namyslene mozno :) ale trvalo mi 8 rokov kym som sa dostala s mojou psychikou sem, aby som aj v tazkych chvilach vedela pomahat :) aj ked aj mna chytia obcas :D
samozrejme je zo mna blazon :3 :3 to musi byt :D
☼ ☼ ☼ ☼ 4u :)
Toto si riešte prosím na web stránke www.zoznamka.sk Ďakujem.
Ospravedlňujem sa za preklep v obsahu môjho posledného príspevku.