dobry den mam 23 rokov a mam problem s krkom s hrdlom zacalo ma boliet na lavej strane v krku a tlacit citim pocit cudzieho telesa v krku a pocit tlaku bojim sa ci nejde o nadorove ochorenie mam aj na lavej strane na siji bulku asi 2 cm som byvali fajciar fajcim od 18 rokov a uz nefajcim cca pol roka je to strasne neprijemny pocit vybral som dva balenia antibiotik dalacin 300 sirupy cmulacie pastilky a nic nepomaha bol som aj na vysetreni Orl pozerali mi do hrdla bezna prehliatka a nic vsetko v poeiadku krvne testy v po riadku vsetky bol som aj na internom lezat koli kontrole tlaku robili mi tam krvne testy na vsetko a vsetko je v norme potom mi robil lekar odbery tak isto odberya su v norme uistil ma ze nejde o nadorove ochorenie ale aj tak som si neisty v piatok na orl mi robil viter s hrdla na K+C a vysledky budu zajtra ze ak budu pozitivne tak hned budem muset prist hlasivku mam zacervenanu zdurenu ale cistu takze newem som objednany na Usg mekkych casti krku 9 .nowembra ...takze newem co robit a za odpowede vopred dakujem a aj za rady s pozdrawom ivan