Problem s krcnymi mandlami?

Príspevok v téme: Problem s krcnymi mandlami?
Misonet

Zdravim vsetkych.

Mam dost haklive hrdlo, staci ked sa napijem nieco studeneho alebo mi chvilku fuka klima smerom ku mne, pripadne ked si zabeham v chladnejsom pocasi a uz ma trochu pobolieva hrdlo, drhne ma, prehltavam hlieny. Nebyvam chory (naposledy som mal chripku s teplotou dva roky dozadu) antibiotikam sa vseobecne vyhybam pokial to je mozne. Toto je trochu take otravne ze som stale akoby opatrny pri viacerych beznych aktivitach a obmedzuje to trochu komfort v mojom zivote. Rozmyslal som, ci by za tymto problemom nemohli byt krcne mandle. V detstve som totiz maval castejsie ako bolo bezne anginy a chvilu aj uvazovali nad tym ze mi ich vyberu, ale nakoniec to prestalo a tak ich mam nadalej. Tieto pocity, ktore som opisal u seba vnimam mozno 5 rokov (mam 30 rokov). Nemate niekto podobnu skusenost, ktoru sa vam podarilo vyriesit? Idealne bez vyberu mandli.

Dakujem

mommentum

Mne pomohol Bactoral, ale chod k lekarovi najlepsie krcnemu nech Ta vysetri a odborne tvoj stav posudi. len najst takeho ktory to bude chciet riesit a nie hned antibiotika predpise. good luck.