Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem či mu môžem veriť

Príspevok v téme: Neviem či mu môžem veriť
evusak

Ahoj, chcela by som sa vás opýtať na jednu dosť dôležitú maličkosť...
Mám taký zvláštny pocit, že mi môj priateľ klame a bojím sa, že mu prestávam veriť aj cez to že máme pomerne "čerstvý" vzťah. Ale nejakým štýlom som prišla prichádzať na to že mi asi klame, čo robí, keď nie je so mnou. Ako nemysliím tým, že by mi zahýbal, als týka sa to alkoholu.
Dokiaľ bol sám tak mal taky "zvyk" že každú sobotu chodil s kamarátmi piť a stalo sa, že sa vrátil domov aj o 7 ráno (ald to sme este spolu neboli) a teraz mám taký pocit, že mi furt klame. Napise mi že je doma, ale napr. už o 1 mi napíše, že ide spať pri tom ceztýžden je schopný sonou prevolať/prepísať aj do rána. Chcela by somho nejako zbavit toho "zlozvyku" s tymi sobotami lebo mivadí ze potom ani spat nemôžem som nervózna a stále mam chuť mu zavolať, ale zase nechcembyť pred ním nejaká hysterka. A prave preto by som vás chcela poprosiť o nejaké rady/nápady ako ho od toho nejako odvrátiť.

lilavanila

Neodnaucis, moj chlap to robi 10 rokov, ziadna z taktik nepomohla, takze bud sa s tym zmier, alebo daj ruky od neho prec. Ked sa mu to budes snazit vracat/zakazovat/vycitat mu, tak len hadky budu, musis sa s tym len zmierit, pripadne si vydobit nieco za to(aby Ti vynahradil, ze sa Ti tu noc nevenuje-na tomto fungujeme my, co v ten den si zazelam robit, musi mi splnit, inak by bola hadka, co on uz dobre vie).