Emocne utrapena

Príspevok v téme: Emocne utrapena
zlata_klinika

Viac ako rok som mala vztah s manipulatorom, zlym clovekom, ktory ma recickami vedel vzdy presvedcit az som nadobudla pocit, ze on je ten starostlivy nezny a ja ta zla. Dlho mi trvalo uvedomit si, kde je pravda a podarilo sa mi od neho odputat. Utala som vsetku komunikaciu, napriek tomu sa vzdy ku mne vracia informacia cez tretie osoby o nom (vacsinou su to taraniny na mna). Mam pocit, ze ma obera o vsetko, co som dosiahla a ja chcem uz zit svoj zivot, nemam onho zaujem, ale emocne a psychicky som vycerpana. Vyhladavam samotu...Chcela by som si precitat, ak ste nieco podobne zazili, prosim, napiste. Chcem vediet, kolko vam trvalo sa toho zbavit a aky mate zivot teraz. Bojim sa o tom s niekym rozpravat, ale anonymne spovede by mi pomohli. Dakujem vam.

Vladulienka

Ahoj/te, ani neviem kde začať, už viac ako rok mi trvá vzťah so ženatým mužom. Začalo to všetko v mojej práci, bola som čašníčka, bolo mi 20 a spokojná, slobodná, za sebou pár hlúpych vzťahov, jeden ma bil, druhý veľmi pil,s tým druhým som potratila aj bábo, no nejako som sa z toho dostala a išla ďalej. No tuto v tej práci mojej som spoznala pána, ktorý mal 40 rokov a dokonale mi rozumel, ani raz som sa nezamyslela nad tým, že ten človek mi môže byť otec, skvele sa s ním rozprávalo, povedala som mu o sebe všetko on mme tiež, začal si ma doberať, mal na mňa dvojzmyselne poznámky, rozumeli sme si, lichotil mi .... chodili sme ma výlety, so ženou to údajne nemali doma v poriadku, nakoľko mi povedal, že mal už pár mimo manželských vzťahov, neriešila som to. Bývala som u rodičov, začali sme sa potajomky stretávať, chodili sme do wellnesov, na výlety, všade sme boli spolu, celý deň vedel presedieť u mňa v práci, chodili sme k nemu, keď bola žena v robote, skrátka to bolo až príliš krásne na to všetko. Samozrejme sa to nedalo tajiť naveky, prišla na to moja sestra, zvestovala to rodičom a tí mi dali podmienku, buď sa s ním rozidem a ostanem bývať doma ALEBO ostanem s ním ale môžem vypadnúť z domu, tak samozrejme, bola som zamilovaná, zbalila veci, našla podnájom a išla bývať .... zo začiatku to bolo fajn, bol u mňa vždy keď sa mu dalo, stratila som kamarátky, rodinu ALE mala som predsa jeho! Zrazu niekde nastal zlom, jeho žena začala niečo tušiť, začal mať strach, prestal chodievať, ja som bola ale neodbytna, chodila okolo jeho paneláku, volala mu, písala, on sa vyhováral. Takto to pokračovalo pár mesiacov až povedal žene pravdu, lebo ja som bola neodbytna, ona sa chcela rozviesť a on to odmietal kvôli deťom. Nakoniec si ma odchytila, dobila ma, on sa na to díval, mesiac sme boli od seba, ja som si našla známosť, rovnakú ako bol on, no ako to zistil, začal sa zaujímať o mňa znovu. Dali sme to zase dokopy, s podmienkami, ktoré vyhovovali LEN jemu a ja som znovu doma len čakala na neho , sem tam prišiel, keď sa pohádali prespal ale nebolo to ono, on ma podozrieval, pritom ja som nikdy nič z nikým nemala, pre mňa existoval len ON! Veľmi to bolí, znovu sa mi odďaľuje, neviem čo robiť, nevážim si samú seba no neuveriteľne ho milujem, viem to, pretože nikdy som takúto bolesť ešte necítila, dala by som za neho prvé posledné ale on si to neváži, stále len, že ja tomu nechápem, že on je ženatý ..... čo mám robiť, NECHCEM o neho prísť!!!!

zlata_klinika

@ggggggg ano viac menej, trvalo to dlho, kym som si uvedomila, ze ma zneuziva a citovo vydiera, bola som normalna, pred tym, ako som ho spoznala a za rok je zo mna uplne iny clovek. Nie som v pohode, ale verim, ze totalne obmedzenie kontaktu pomoze. Je vela veci, co ma trapi a neviem sa skrz ne preniest, ale zakazujem si na to mysliet, robim vsetko pre to, aby som sa rozptylila, bola opat sama sebou, no tej cernote v hlave sa neda uplne vzdy zabranit.
7 rokov je dlha doba, obdivujem ta, ze si sa z toho dokazala dostat, a celkom rozumiem, pretoze v niektorych veciach uz aj ja citim tu sladku slobodu ktoru nad sebou mam. Vo svojom zivote nie je clovek, ktoreho nenavidim (a to sa ma jeden z rodicov zriekol v mladosti), napriek tomu si nemozem pomoct, a tohto cloveka nenavidim. A chcem. Chcem najst sama v sebe odpustenie a nepriat zle, jednoducho to nejde.
@abigajl 89 neverim, ze sa to neda, odtrhla som sa ja, podarilo sa to aj gggggg, ak potrebujes, poziadaj o pomoc a never vestici. Mam nadej, ze kazdy moze zit ako chce, ale niekedy sa bez malej pomoci neobide !!!

ggggggg

bola si s nim iba rok a pises, ze ti to trvalo dlho, kym si si uvedomila, aky je to manipulator? ja som na to potrebovala 7 rokov a som na seba hrda, ze som sa z toho nakoniec vyhrabala a vyhodila ten hnus zo svojho zivota. aj ten rozchod bol hnusny. tri roky mi trvalo, nez som pri spomienke na tu bolest, ktoru som si musela vyzrat, prestala pocitovat smutok. ziadny kontakt, 100% ignoracia a ani nepocuvaj, ked ti ktosi o nom chce nieco nove povedat. a co teraz? nikdy som si nemyslela, ze zivot moze byt tak krasny, ja taka slobodna a ze laska moze byt plna respektu a podpory tak, ako to mam teraz. to, co si dokazala, hovori o tebe, ze si velmi inteligentna a silna, mnohym to trva ovela dlhsie ako tebe a este viacerym sa to nepodari nikdy.

abigajl 89

ahoj , mam nieco podobne , zijem s manipulatorom uz 9 rok a som psych na dne .. clovek ktory sa ma snazi presvedcit ze ja som ta zla ,ktora je zle vychovana . ja nie som 100% clovek mam svoje zapory ale aj klady ,ale co ten clovek robi ,ma privadza k alkoholu a liekom . bola som krasne ,vesele dievca ktore nic netrapilo , teraz ma trapi vsetko a nedokazem sa toho cloveka zbavit , nikto mi nepomoze a na vsetko som sama , tym ,ze to v sebe dusim aby som nevyzerala ako clovek ktory sa lutuje (lebo tak sa v dnesnej dobe beru ludia ktori sa stazuju ) tak sa nestazujem a trpim .iba to co citim napisem na nejake forum ,to je vsetko ,.....vo forach som si precitala ,ze mam svoj zivot vo svojich rukach a mam si zit ako ja chcem ,ale to nejde ,mne aj vestica povedala ,ze toho cloveka sa nezbavim ,lebo sa to neda ......

Najčítanejšie články