Pocul som nieco o taktike zvadzania zien hrou na ,,macku a mys,,
- ma to fungovat na vzbudenie zaujemu zeny, ktora sa moc nechyta a to naslednou ignoraciou. Akoze po zaujme zacnem hrat, ze ma uz ta baba nezaujima, nevsimam si ju, prehliadam ju, pripadne aj flirtujem s inou, provokujem ju atd atd. Vysledok ma byt, ze sa chyti sama. Skusal to niekto? Zabera to??
Funguje to ??
berko, beres mu iluzie, on veri, ze ked ju bude ignorovat, ona sa donho zalubi :) noviny pisali
ak ju bude ignorovat tak zaujem urcite mat nebude
tu ide o to, že tá žena o neho zjavne nemá záujem, možno sa mu len slušne pozdraví...ak sa stretavaju resp. musia napr. v práci...
no a chlapec si myslí že ked ju bude akože ignorovať že ona zmení názor a zrazu o neho bude mať záujem...
NIE NEBUDE!
ak o teba zaujem nemá, nestrápňuj sa...
xDDDDD to čo je :DDDD aspoň som sa pobavil :D
Marcell tak sa uz vyjadri
Preco chces hrat ignoraciu ked ju mad rad a paci sa ti?
Nemyslis si ze ju tym stratis?
Ak by si ma chcel nastvat, vytocit, stratit, tak hura do toho. Suhlasim s tym, ze to je lacne, trapne, priehladne, neucinne. Bud svoj a na nic sa nehraj, to staci.
pqpqpq
spravna otazka aj mna to zaujima ako rozoznat skutocnu ignoraciu od hranej
No dobre. Ale ako ma zena rozoznat hranu ignoraciu od tej skutocnej??? Na to mi co odpovies? Logicky,ak ma chlap ignoruje,teda serie na mna a koniec nie snad?
to je blbosť.. ja ako žena tvrdím ze toto by ma teda odradilo a som osobnosť, takže nikomu sa nevnucujem .. takže ak by chlap začal toto robiť, ja by som sa začala správať rovnako , tiež ho ignorovať a svoj záujem by som rýchlo presmerovala na iný objekt..asi tak... :-D
takže s týmto môj zlatý neuspeješ
mam kamarata, ktory sa isty cas pokusal byt viac ako kamarat, ale ja som nic viac nechcela, tak zacal robit to, ze ked sme boli dohodnuti, ze ideme von, on to nahle zrusil, co mi neskor vysvetlil, ze nechcel byt nonstop k dispozicii, ked ja si zmyslim. vies, aky ucinok to ale vtedy, ked to urobil, na mna malo? ze no parada, dalsi divny kamos, ale inak to so mnou ani nehlo tym smerom, ze by som ho mala zacat chciet, celkovo taketo rady su podla mna ubohy vyplod lacnych casopisov a modernych "kaucov", ak tam raz tu chemiu zena neciti, tak to chlapi proste nelamte cez koleno, akceptujte to a ide sa dalej, ak tam ta chemia je, taketo taktizovanie nepotrebujes