Hrčka v podpazuší

Príspevok v téme: Hrčka v podpazuší
Ivett29

Ahojte ...mam 16 rokov a vcera som si nasla.malu hrcku v podpazusi a velmi sa bojim co by to mohlo byt . Citala som si o tom na internete ale ziadne priznaky rakoviny nemam , skor mam pocit ze bb to mohlo byt sposobene deodorantmi kedze ich pouzimam denne aj v skole po telesnej no tato moja hrčka je velka ako maly hrašok a trochu ma boli no nieje červena a ked sa jej dotknem je ju citi pod kožou ... velmi sa bojim ze by to bolo nieco vazne ale ona sa objavila zo dna na den. Mozno je to tym ze som bola teraz prechladnuta a tri dni som mala horučku .

Ivett29

Ďakujem aspoň si ma upokojila .. môže to byť z choroby keďže som mala tento tyžden 3 dni horučku a bola som prechladnuta čo ešte stále trošku som ale ďakujem ☺

lolinka

Sorry az teraz vidim ze to boli, no rakovina neboli (pokial nie je v poslednom stadiu) a tiez sa neobjavuje z vecera do rana. Uzlina to tiez nebude lebo ta neboli. Moze to byt nejaky zapal. Ci z deodorantov tazko povedat, ale mozes skusit nejaky cisto prirodny deodorant. A tiez ked sa holis pod pazuchami, nedavaj si tam hned potom deo, kozu mozes mat este podrazdenu. Ohol sa vecer a deo si daj rano. po oholeni si mozes dat nejaky aloe gel alebo nieco na upokojenie pokozky.

lolinka

Mozne je ze je to zvacsena uzlina, to byva pri zapale alebo chorobe, moze to byt aj z toho prechladnutia. V tvojom veku je rakovina nepravdepodobna. Ale mozes ist k lekarke, nech ti to vysetri a aspon nebudes musiet mat strach.