Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako to vidíte vy

Príspevok v téme: Ako to vidíte vy
Mindy

Ahojte, už dlhšiu dobu ma trápia nejaké tie veci ohľadom dievčaťa, ktoré poznám a veľmi sa mi páči, nielen zovňajškom ale celkovo to aká je, ako sa správa, ako sa stavia k veciam, jej názory a tak :)

Aby som vám to trochu priblížil, tak najskôr akoby prejavila záujem ona, bolo to v čase, keď sme sa veľmi nepoznali a bol som zrejme pre ňu jedna veľká neznáma. Slovo ,,akoby'' je tam preto, pretože sa o nič veľmi nesnažila, viem len, že v začiatkoch prejavovala trochu platonické správanie s vyšším stupňom ignorácie :D a to tak, že sa usmievala a vravela o mne aký som dobrý no keď sme boli spolu tak skoro nič. V tom čase som jej ja svoj záujem neprejavil hoci si myslím, že už vtedy ho vo mne vzbudila. Postupne ako ona stále zostávala taká ''normálna'' tak ja som sa do nej zamiloval. Postupne stále viac a viac. Od malička som plachý a tak aj moje vyjadrovanie citov smerom ku nej išlo ako v lete na saniach. Ako to v takýchto prípadoch býva, viac pracovali slová cez internet ako naživo a potom to vyzeralo asi tak, že keď sme boli pri sebe tak druhí by povedali, že sme navzájom cudzí. Prvýkrát som ju zavolal von, bolo nám dobre, potom som sa od iných dozvedel, ako sa jej to páčilo. No mne o tom sama nevravela, tvárila sa akoby sme ani nikde neboli. Asi najviac užasnou vecou pre mňa by bolo, keby sa ma spýta, kedy ideme nabudúce :) V podstate sme sa ani nerozprávali. Podotýkam, že internetová komunikácia občas prišla ale aj to len vtedy, keď som jej napísal ja. Takto to pokračovalo ďalej, ja som sa snažil s ňou nejako nadviazať komunikáciu, prejavoval som záujem, prišli aj darčeky ale ona nič (neskôr mi povedala, že som to pokazil keď som s tým takto vyššiel na povrch, že už tam nie je napätie). Boli sme ešte odvtedy spolu vonku, no bolo to stále horšie. Hoci pri pozvaní mi povedala ako sa teší, potom som bol sklamaný, necítil som od nej ani len náznak, skôr akoby to pozvanie prijala preto aby som pochopil, že nič nechce.

Teraz je situácia taká, že jej ignorujúci postoj zostal a moje city k nej tiež. Sme si dosť podobní a aj to ma k nej ťahá. Ju zase priťahujú chlapi, ktorí vedia čo chcú, idú si za svojim, vedú s ňou rozhovory, nie sú plachí a tak. Snažím sa byť taký ale niekedy si myslím, že idem hlavou proti múru. Najbolestivejšie pre mňa je, keď jej rozumiem a aj tomu ako sa asi cíti, no napriek tomu s ňou neviem nadviazať hoci aj kamarátsky vzťah a pri tom všetkom vidím, ako si niekto iný získava jej pozornosť. Rozprávajú sa ako najlepší priatelia a vidím na nej, že je šťastná. Občas mám pocit, že aj s tým posledným bezdomovcom by sa porozprávala skôr ako so mnou.
Všimol som si na sebe, že neviem vôbec komunikovať s ľuďmi a s dievčatami už vôbec (čo som si predtým myslel, že viem). Chýba mi sebavedomie, neviem čo mám robiť, som tak trochu stratený. Trápi ma, že čas uteká a ja nič nerobím. Niekedy jej na nejaký čas prestanem písať, trochu prejdem na iné myšlienky hoci vnútri stále cítim, že ju milujem, ak sa aj stane, že stretnem nejakú ženu, ktorá sa mi páči, neprevyši to to, čo cítim vo vnútri k tej prvej. Preto ani nechcem nič nové začínať pretože tomu dievčaťu by som nevedel darovať takú lásku ako k tej prvej.

Ak ste sa dočítali až sem, tak ďakujem a chcel by som sa spýtať ako to vidíte vy ako nezainteresovaní ľudia s chladnou hlavou.
Sám viem, že to aký som teraz nie je veľmi dobré a chcel by som na sebe popracovať. Nie som si istý, či sa dá na sebe poriadne pracovať kým som v kontakte s ňou. Na druhej strane mi to dievča veľmi chýba a veľakrát by som chcel, aby bola so mnou (napríklad pri pohľade na nočnú oblohu, výletoch ale i pri všedných veciach). A potom je tu ešte myšlienka, či to aký som, teda nazvime to ''introvert'' mám prijať a prestať voči tomu bojovať.

Ďakujem vám za každý príspevok a za úsilie priniesť viacej svetla do tejto pre mňa ťažkej situácie :)

Mindy

Žena, ktorá chce citlivého a neodvážneho chlapa? Taká existuje? Nechcel by som takú. Nechcem sa meniť kvôli žene ale kvôli sebe. Prekáža to aj v normálnej spoločnosti, kde sa cítim ako prechodník medzi ženami a chlapmi. Často sa dostávam do situácie, že sa hanbím. Myslím to vážne. Stačí keď sa na mňa pozerá viacero ľudí a znervózniem. Kebyže sa mi nepáčia ženy, tak z môjho správania by som usúdil, že som gay. Taktiež by som v tomto ocenil viac rady od mužov, pretože predsa žena veľmi neporadí ako zmužnieť práve preto, že je ženou. Určite treba popracovať na sebavedomí, lenže to je tak všeobecná rada, že ani neviem čo robiť. A zase nechcem si krmiť nejaké hlúpe ego ale zdravé sebavedomie, také aké tu už bolo spomenuté. A hej, určite nechcem byť ''podpapučník'' :)

Mindy

Žena, ktorá chce citlivého a neodvážneho chlapa? Taká existuje? Nechcel by som takú. Nechcem sa meniť kvôli žene ale kvôli sebe. Prekáža to aj v normálnej spoločnosti, kde sa cítim ako prechodník medzi ženami a chlapmi. Často sa dostávam do situácie, že sa hanbím. Myslím to vážne. Stačí keď sa na mňa pozerá viacero ľudí a znervózniem. Kebyže sa mi nepáčia ženy, tak z môjho správania by som usúdil, že som gay. Taktiež by som v tomto ocenil viac rady od mužov, pretože predsa žena veľmi neporadí ako zmužnieť práve preto, že je ženou. Určite treba popracovať na sebavedomí, lenže to je tak všeobecná rada, že ani neviem čo robiť. A zase nechcem si krmiť nejaké hlúpe ego ale zdravé sebavedomie, také aké tu už bolo spomenuté. A hej, určite nechcem byť ''podpapučník'' :)

Lollka

Teda ze suhlasim s prispevkom podo mnou tym som myslela Niekto1. Ale aj ten druhy ma zcasti pravdu, davaj pozor, aby si s takou neskoncil s nejakou xantipou. Tie vedia takych ako ty dobre vyuzit a chlapci tvojho typu co nemaju sebavedomie si povedia, ze aj tak si lepsiu nezasluzim. Ale nemusis tak dopadnut

Lollka

Ten podo mnou to napisal vystizne. Nevidim problem v tom ze si introvert ani ze si citlivy. Nie vsetky zeny chcu zleho chlapca. Ja napr tiez nie. Tvoj najvacsi problem je v tom, ze mas nizke sebavedomie, neveris tomu, ze za nieco stojis taky aky si. Mozno aj to tu mladu od teba odohnalo, neviem, ale ak si mal pri nej take reci ako tu tak mozne to je. Maloktora chce chlapa, co o sebe furt hovori ze za nic nestoji a ze vsetci su lepsi ako on. Urcite mas svoju hodnotu, len ju nevidis. Zacni v pracovat na svojom sebavedomi a zakaz si take reci ze ini su lepsi. Nie su, kazdy ma ine hodnoty, ine plusy a minusy.

cicerko

Lenze taki dobri chlapci maju smolu v tom ze si najdu resp. ich si najdu zeny xantipy kde su potom pod papucou. Takto chodi, dobry slusny muz si najde furiu a dobre slusne dievca skoro gaunera sebavedomeho.

Mindy

Mauricius: Trafil si klinec po hlavičke. Uvedomujem si to, že som až veľmi citlivý a chcem to zmeniť. A bolo mi to tak aj povedané, že som moc slušný. Popravde ma to štve, neviem či je to výchovou alebo som naozaj taký. Športujem, cvičím ale nejak ma to nemení. Robím to skôr individuálne ako skupinovo. Možno by to bolo iné, ako vravíš, keby idem na vojnu a som tam medzi poriadnymi chlapmi. Veľakrát som rozmýšľal, že sa prihlásim na nejaký bojový šport, nech mi prvé tréningy nasypú a potom sa možno konečne zobudím.

mauricius

tvoj problem je ten ze si prilis dobry a slusny. Zeny nemaju radi takychto muzov pokial niesi knaz ci lekar. Normalne chce zena za partnera muza ktory je priamy, sebavedomy, ide si za svojim, vie co chce, trosku drzy a priebojny, vtipny, uvolneny, srandista.
ty si ako by ta vychovali v klastore. Ono je to dobre ako syncek pre mamicku ale nie pre tvoju potencialnu partnerku. Zeny potrebuju opak seba. Oni maju byt tie citlive, jemne duse ale muz ma byt ich opakom. Nevravim ze ju mas bit ale byt muzom s velkym M. Ak by zeny chceli rovnako citlive duse ako su oni tak by z nich mohli byt rovno lezby ale oni chcu muza ktory sa za nich pobije, vyriesi problem, poradi, pomoze, a hlavne bude ten silnejsi na ktore sa mozu spolahnut a ktory ich v tazkostiach neopusti ale bude pri nich stat. Z toho ako pises sa mi vidis na muza dost citlivy az precitlively. Taky intelektual. Ak by bola povinna vojen. sluzba este aj dnes urcite by ta sikanovali . Musis zmuzniet. Zacni sportovat to niekedy pomaha.

Mindy

Myslím, že diskusia sa môže ukončiť. Tým, čo mi úprimne a inteligentne napísali svoj názor poprípade rady ďakujem.

A tí, čo sa rozhodli pre vulgarizmy a pošľapávanie dôstojnosti toho druhého, by sa mali nad sebou zamyslieť.