Anketa: Kolko ste mali sexuálnych partnerov? Je lepsie ich mat viac alebo nemej? Je tu niekto kto ma jedneho stáleho partnera a je s nikym uz od mladosti?
Sexuálny partneri
Aké obscénne veci tu niektorí píšete. Za to vás pán boh pošle do pekla.
Admini majú dovolenku?
Pokial si vo vzťahu a tvoj súčasný partner je zároveň aj tvoj prvý? Pokial tvoje myšlienky narúšajú rovnováhu vzťahu tak by si mal zo vzťahu odísť. Zranujes partnerku svojom správaním, &okolo tomu ze túžiš skúsiť nieco iné. Pokial sa s tým nevieš vyrovnať ty sam nemal by si ju koli tomu zranovat. Počet sexuálnych partnerov v živote nieje dôležitý , je to individuálny pocit. Ide o vyspelosť človeka, pokial našiel citovo v živote co hľadal tak to je dôležité. Pozri človek ktorý v živote mal 100 partnerov a potom našiel svoji chýbajúcu polovičku tak všetkých tých 100 pred tým pravým bude ľutovať a ten co mal iba jednu tak bude stale túžiť po tom vyskúšať ich viac aby zapadol do tochto moderneho konzumného sveta. To je môj názor. Tak to cítim a vnímam ja
Aka primitivna tema ako aj prispevky...
Poznam aj takych co maju jedneho sexualneho partnera od mladosti a nikdy ineho nemali a su spokojni. To musia byt vyzrete osobnosti, vacsina chlapov ale aj bab takto zit nevie, maju potom pocit, ze si neuzili a nevyskusali vsetko. Zalezi od toho aka si osobnost, ale ak mas pocit, ze chces vyskusat rozne zeny tak si vztah zatial nehladaj a uzivaj si. Mozno ked sa vybujacis budes neskor ocenovat monogamny vztah a teplo rodinneho krbu.
Žiadnych. Sex neuznávam :)
lepsie je mat viac.ak si baba,tak urcite viac :-).