Celá moja rodina (ja,rodicia,starí rodičia) vždy mali a majú dosť zlý život. Veľa,veľa hádok,úmrtí,nešťastí,nenávisti,samoty a vyzerá to tak že v tom pokračuje aj moj život. Ja vlastne ani nemám nejaku konkrétnu otázku ale strašne ma to každý deň trápi. Máte to niekto podobne? Nešťastnú rodinu? Mám pocit že takmer nikto to nemá až také zlé ako ja/my. Aj keby sa môj život otočil k lepšiemu (čo sa zatiaľ vobec nedeje) stále ma bude trápiť čo sa v mojej rodine dialo/deje. Už mám pocit že mám tú smolu v génoch...
Rodina,šťastie..
Rovnaký problém u nás, môžem ti len povedať čo spravili moji súrodenci.
Bráchovia sa odsťahovali. A sestra sa snažila dať do poriadku tie rodine vzťahy, snažila sa aby spolu komunikovali, aby sa tak často nehádali. Nakoniec to aj ona vzdala a v 24 rokoch sa odsťahovala tiež.
Čo ti môžem ja poradiť je nesprávať sa tak ako si to videla/vidíš u svojej rodiny, správať sa inač lepšie.
Zvyčajne ľudia z takýchto rodinných pomerov končia buď ako veľmi dobrý ľudia, to znamená že videli aké zlé to bolo doma a snažia sa správať lepšie. Alebo potom končia ako emočné trosky a to tak že sa stále sťažujú na to aké to mali zlé, alebo sa uzavrú a nikoho si v živote ku sebe bližšie nepustia.
Ak sa nechcú zmeniť, tak ak nechceš dopadnúť ako oni jediné riešenie je asi odsťahovať sa a sem tak ich navštíviť.
Ahoj, drvivo mas svoj zivot vo svojich rukach, mozes ho mat taky, aky chces ty. Chce to len najst v pohode nekonfliktneho chlapika, a bude dobre :P Mas vzory zivotov, ktory zit nechces, tak ten svoj zivot moze nasmerovat tym spravnym smerom,,, musis sa vela spoznavat, a naozaj spoznavat, nie len zoznamit sa a koniec. Staraj sa o seba, zoznamuj sa a spoznavaj, a vsetko bude dobre :)