Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Môžem sa na tieto signály sympatii u žien spoľahnúť?

osol

Ako sa mozes chciet riadit takymito sprostostami. Nie, nefunguje nic z toho. Riad sa svojim pozorovanim a intuiciou.

SUV

Ak sa bojis ist priamo na vec a balit, dat jej najavo ze sa ti paci si srac. Si ber priklad zo sveta zvierat, nemaju zabrany ak sa samcovi paci nejaka samica ide po nej ako pes po mase. Toka, vabi, flirtuje, suchori, spieva, nosi jej potravu, tancuje okolo, upozornuje na seba hlasnymi prejavmi.
Ber si priklad od vtakov, jelenov, hmyzu atd. Co vsetko robia aby sa samici zapacili. Neboja sa a nevzdavaju sa. Bojuju.
Ano aj vo svete zvierat to obcas skonci odmietnutim ale taky je zivot. Musis ratat aj s prehrami.

Signal

V akom stadiu ste ? Kamarati ci este pred zoznamenim ?
Tie signaly treba vediet rozlisit a niekedy to ide tazko. Ale ak navazujete casto ocny kontakt, hlboko si jeden druhemu hladite do oci alebo sa viac casto usmievate a vyhladavate sa, tak je to jasne. Ake signaly si skusal ? A aka bola odozva ?

xzxzxz

ked (zamilovany) clovek chce, tak nech ten druhy robi cokolvek, vzdy za tym vidime signaly. hoci ziadne nie su. no a inak niekedy ani ked si s niekym vo vztahu, tak nevies, ako to ten druhy s tebou mysli :-D takze tazko radit, svet nepatril nikomu, kdo nebyl hrac, riskni to a uvidis, ci si vyhral

pomocnica

Aj áno, ale aj nie. Môže ťa brať ako niečo viac, ale aj ako brata, ktorého kľudne aj pohladká, ale nemyslí to nijako inak ako to, že je to priateľstvo, skoro ako brat..
Pohľady fungujú, ale často si to tí dotyční namýšľajú, lebo niekde to čítali a skenujú toho druhého človeka tak dlho, až sa na nich nepozrie a potom si už človek myslí, aha! Pozerala na mňa...Blbosť. Keď na vás bude niekto čumieť, tak neviem, či sa budete zatnuto aj po 20 minútach dívať inde, lebo ten pocit keď vás niekto očumuje pozná každý... Aby z toho potom nebol trapas, že ,,ale tu boli signály, ty si na mňa pozerala a buchla si do mňa, keď si išla okolo´´, aj keď to sa vlastne iba potkla..
Ale môže to byť aj pravá láska. No všímaj si ako sa správa, ale neriaď sa podľa netu, ale podľa seba. Ako sa k tebe správa, či sa zmenili nejaké veci, a preto už nie je len tvoja kamoška... To musíš vedieť ty. :)
No držím prsty. :)

nvm

Dlhsi pohlad do oci, taky ze ho az citis. Alebo naopak hra na ignoraciu, ale ak sa nepozeras, tajne si ta obzera..a ta nervozita tiez suhlasi. Napriklad v tvojej pritomnosti sa bude chovat bud divne, inak..to si vsimnes a kazda zena dava ine signaly. Najlepsie je priamo si to povedat a nenatahovat to zbytocne.

lolinka

Z toho prvého článku na u mňa platia len tie posledné dva body, teda "nakláňa sa k vám" a "konverzuje". Ale aj keď sa k chlapovi nenakláňam môže mi byť sympatický, ale na takéto prejavy môže byť ešte skoro. Neznamená to, že nemá šancu. S vlasmi sa nikdy nehrám a ani si neolizujem pery, to mi príde také lacné. Ak mi ide o vzťah a nie len o one night stand, nebudem sa správať vyzývavo. A to dráždenie rečami a arogancia tak o tom som v živote nepočula, to mi príde ako riadna kravina. Keď sa mi niekto páči som k nemu milá. Z druhého článku, to že ide okolo teba a obtrie sa o teba preboha to čo je, to možno urobí nejaká radodajka ale nie slušná žena. 1-3 a 5-7 dajmetomu. Ale tazko takto zovseobecnovat, kazda zena je ina, kazda ti da zaujem najavo inak. Na to neexistuju nejake univerzalne pravidla. A neboj sa odmietnutia, aj to patri k zivotu. Skus ju pozvat niekam von, do kaviarne, na koncert, na vylet ale ze tam budete len vy dvaja. Nie je to vnucovanie sa ani priame balenie. Ak neodmietne, tak je to urcite na dobrej ceste.