Ahojte , potrebovala by som radu. Pred asi 2 mesiacmi mi moja zubarka vyberala nervy z hornej 5ky kedze som ho mala zapaleny potom mi dala vlozku z tym ze ked ma bude boliet mam prist a vlozku mi vyberie a ze este raz mi ho vycisti. V ten den som u nej bola este raz kedze ma neskutocne bolel. Zub mi nechala otvoreny s tym ze si ho mam cistit .Prestal ma boliet a isla som zas k nej aby mi ho zatvorila.Bola som u nej opat o tyzden na kontrole, zub mi otvorila vycistila a zas zavrela s tym ze mi ho 7. novembra uz uplne zavrie.
Lenze mam pocit ze sa mi ta vlozka uvolnila kedze zas ma ten zub zacina boliet. Co mam robit ? Mam pockat do toho siedmeho alebo k nej ist co najskor ? Myslite ze sa mi to upokoji alebo nie ?
Bolesť zuba po vybratí nervu
Keď ťa ten zub stále bolí, znamená to, že tam máš zápal - zub nie je riadne vyčistený. Choď k zubárovi, ktorý robí s MIKROSKOPOM, on ti zub riadne vyčistí aj zaplní. To je čo za nezmysel, že si zub "máš čistiť sama" ? Keď sa mŕtvy zub neošetrí pod mikroskopom, sú s ním len problémy, ja s tým už mám skúsenosti.