...nebol kamarat, parkrat sme spolu nieco... az som zistila ze je to hajzel a roznasa o mne take dost hnusne reci, hlavne chalanom, ze aka som kurva a podrobnosti z naseho stretavania sa ... odhovara ich odomna, aby si somnou nezacinali. Pritom on ma celu dobu klamal, vyuzival... Hral to na vztah a mal este dalsie baby+zatjenu oficialnu priatelku... Nechapem o co mu ide. Preco ma nenecha na pokoji a hovori take veci dalsim chalanom a tym mi vsetko nici ?
Byvaly "kamarat" ma vsade ohovara...
S prezyvkou- lol chlapi aj miluju srdcom? To by sa Zem musela zastavit. Btw ak by ju fakt miloval tak by si nevrzol s inymi. Lenze chlapi milovat nevedia :)
Asi to o tebe hovorí preto, lebo je to pravda.
Ako ja ked som bola mladsia tiez som dost riesila ze kto si o mne co mysli a nech len to najlepsie ale neskor som zistila, ze je to fakt kravina. Aj tak nikdy nevyhovies vsetkym, neda sa pacit vsetkym. Ja to uz beriem tak, mam okruh znamych a priatelov ktori mi vyhovuju a komu sa nepacim nech ma boza v rit. Som aka som, nikomu neublizujem, ak niekomu nevyhovujem tak je to jeho problem a nie moj. Normalny chalan ta nezaskatulkuje po tom ako niekto o tebe povie ze si k...a lebo vie, ze to moze byt urazena jesitnost zo strany toho chalana. A ak ta nejaki odsudia a zaskatulkuju len na zaklade tohto, tak aj tak nestali za to aby mohli byt tvojimi kamaratmi ci dokonca priatelmi.
Aj takychto hajzlov bohuzial v zivote stretnes. Najlepsie chlapa najskor dobre spoznat az potom s nim ist do postele. Ak nechce cakat, tak urcite za nim nemusis banovat. S tymto si az tak tazku hlavu nerob, kto ta pozna, vie aka si a kto ta nepozna a uveri nejakym reciam bez toho aby ta chcel spoznat ti za to tiez nestoji. Nedaj tomu trtkovi najavo ze ta to trapi, to ho bude tesit a bude to robit este viac, tvar sa, ze si nad vecou a jeho ohovaracky neriesis. Ak by sa ta niekto na to pytal, tak mu vysvetli ako to v skutocnosti bolo.
Koľko má ten bývalý kamarát rokov?
tak vyzerá to tak že ten bývalý bol alebo ešte stále je do teba zaľúbený aj napriek tomu že ťa podvádzal s inými. Asi patrí k tým chlapom ktorý síce jednu milujú ale musia si vzrznúť aj každou ktorá im padne do oka. Srdcom milujú jednu a penisom iné. Asi ho štve že si sa s ním rozišla ináč by ti dal pokoj. Ale keď ťa stále rieši ohováraním tak niečo ho štve že si preč. Už len tým že kamarátov odhovára aby si s tebou niečo začali znamená že nechce aby si s tebou niečo začali a prečo asi? Ak by si mu bola ľahostajná tak mu je jedno s kým si niečo začneš ale keď to rieši a bráni kamarátom tak v tom niečo bude.
aký bol váš rozhod? Možno nečakal že naberieš odvahu a dáš mu kopačky. Možno si bol tebou príliš istý a ty si bola jeho poistkou že ho neopustíš. Tým že si ho odkopla sa naštval a nevie sa s tým vyrovnať preto ohovára lebo je s tým nevyrovnaný a nečakal to.