Ahojte. Mám taký problém, že aj po umytí zubov mi začnú páchnuť sliny a dych. Kazy nemám ústnu hygienu mám dobrú. Skôr to ide zo žalúdku i keď neviem prečo sa to prejaví na slinách hneď po umytí ústnej dutiny. Je nutné hneď ísť na vyšetrenie "hadičkou" alebo podstúpil niekto liečbu iným spôsobom? Chcem sa opýtať aj či niekto skúšal nejaký detox čriev a žalúdka lebo rok dozadu som s tým nemal problémy. Ale teraz priznám, že stravovanie nie je optimálne sladkosti sú skoro denne a začal som užívať proteiny pri cvičení (nie nemám 150 kíl - športujem). Chcem si spraviť 2 týždňovú očistnú kúru len neviem čo jesť aby som vyplavil zo seba škodliviny a ak to nepomôže zájsť za lekárom. Skrátka pár odpovedí na tento problém by mi bodlo pred návštevou lekára. Ďakujem za všetky rady a postrehy.
zápach žalúdok-ústa
pohár teplej vody, šťava z polky citrona, lyžička medu a štipka čili...
keď si zahlienený zaraď do stravy, cibuľu, cesnak, nahrej si sol zabaľ do tkaniny a prikladaj na čelo
aj mne teraz smrdí z huby, lebo sme mali na obed cibuľu
Aký je to detox? Máš nejaký pomer ako to zmiešať citrón chilli aj med ? a ako to dávkovať ? každé ráno mám neskutočne sucho v ústach a mám podozrenie či mi nestekajú hliene do hrdla z nosa... Neviem sladkosti som vysadil len neviem ako dlho má trvať taký detox.
tie problémy pred rokom neboli celkom vyliečené,sám uznávaš dopomohli tomu napríklad nezdravé sladkosti, ak chceš najskôr obísť lekára pomohla by ti napr kúra mlgania oleja,alebo jednoduchá detox očista citron,med, chili...