Majú nárok si susedia prerábať byt už asi tri mesiace??? Vyrušujú nás....
susedia a prerábanie bytu
V mojom poslednom byte- teraz nastastie uz byvam v dome - som pri prerabke dokonca musel sekat do dlazky ,kvoli kureniu, a kedze to bol stary byt kde sa nesetrilo cementom a prefabrikaty este neexistovali, tak beznym vrtacim kladivom to neslo. Nakoniec si majstri isli pozicat velke pneumaticke kladivo od cestarov.... to bola muzika, ze vo vedlajsich bytovkach padali ludom pavuky z plafonov.-)))) este teraz ma par ludi tiky v kutikoch oci, ked ma vidia.
Tiež sme nedávno prerábali, vďakabohu, už je to za nami! Na nervy :D Ale k veci- menili sme aj postel, chcem odporucit znacku Spiritt Continental :) www.spirit-continental.sk
inak som z mesta.....
Angel-demon neni to celkom tak
medzi 6:00 a 22:00 si môžu robiť čo chcú... ak sa ti na tom niečo nevidí zaplať si meranie hladiny hluku,.... je to o vzajomnej tolerancii...
mali by mať na to nejaky čas z ludskeho hladiska , ze sa snazia nerobiť hluk, nie ze 16 hodin denne trieskaju,7 dni v týždni..
nevieme ake mate vztahy, co je to za "výkvety"
Samozrejme, že môžu prerábať byt a aj viac ako tri mesiace...každý kto si kúpi byt, si ho chce prerobiť podľa seba....Pre susedov je to "obťažujúce", ale bohužiaľ je to treba len vydržať...Každý si chce novokúpený byt prerobiť - niekto tam chodieva denne príp.si najme majstov a má ho prerobený za 2-3 týždne a niekto tam chodí len cez víkedny príp.po pracovnej dobe a môže ho prerábať aj niekoľko mesiacov....Prerábajúci musí dodržiavať akurát nočný kľud.....Kľudne sa suseda spýtajte zhruba do kedy vidí dokončenie prerábky...
tak potom co riesis? saq sa dohodnite...
raz sme museli ísť skoro na jeden a pól dňa von lebo bolo to neznesiteľné.
nie, máme s nimi dobré vzťahy. Myslím že by skončili po tejto dohode :)
mozem ti povedat ako je to v mnichove tu sa mozu zariadenia produkujuce hluk (na nete je zoznam) v obytnych zonach pouzivat od 8 00-20 00 iba v pracovne dni, 12-15 je obednajsi klud niektore zariadenia sa nesmu pouzivat ani ftedy (napr el. kosacka do 88db kosacka, benzinova sa smie len do 18:00). v nedelu a pocas statnych sviatkov sa nesmu robit taketo prace...
ja by som sa informoval na obecnom urade ake regulacie tam su..
inak blba otazka ale hovorili ste s nimi o tom?