Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

susedia a prerábanie bytu

Defcon

V mojom poslednom byte- teraz nastastie uz byvam v dome - som pri prerabke dokonca musel sekat do dlazky ,kvoli kureniu, a kedze to bol stary byt kde sa nesetrilo cementom a prefabrikaty este neexistovali, tak beznym vrtacim kladivom to neslo. Nakoniec si majstri isli pozicat velke pneumaticke kladivo od cestarov.... to bola muzika, ze vo vedlajsich bytovkach padali ludom pavuky z plafonov.-)))) este teraz ma par ludi tiky v kutikoch oci, ked ma vidia.

alexxxxx

Tiež sme nedávno prerábali, vďakabohu, už je to za nami! Na nervy :D Ale k veci- menili sme aj postel, chcem odporucit znacku Spiritt Continental :) www.spirit-continental.sk

ANGEL-DEMON

medzi 6:00 a 22:00 si môžu robiť čo chcú... ak sa ti na tom niečo nevidí zaplať si meranie hladiny hluku,.... je to o vzajomnej tolerancii...
mali by mať na to nejaky čas z ludskeho hladiska , ze sa snazia nerobiť hluk, nie ze 16 hodin denne trieskaju,7 dni v týždni..
nevieme ake mate vztahy, co je to za "výkvety"

Jaja15

Samozrejme, že môžu prerábať byt a aj viac ako tri mesiace...každý kto si kúpi byt, si ho chce prerobiť podľa seba....Pre susedov je to "obťažujúce", ale bohužiaľ je to treba len vydržať...Každý si chce novokúpený byt prerobiť - niekto tam chodieva denne príp.si najme majstov a má ho prerobený za 2-3 týždne a niekto tam chodí len cez víkedny príp.po pracovnej dobe a môže ho prerábať aj niekoľko mesiacov....Prerábajúci musí dodržiavať akurát nočný kľud.....Kľudne sa suseda spýtajte zhruba do kedy vidí dokončenie prerábky...

0vecka

mozem ti povedat ako je to v mnichove tu sa mozu zariadenia produkujuce hluk (na nete je zoznam) v obytnych zonach pouzivat od 8 00-20 00 iba v pracovne dni, 12-15 je obednajsi klud niektore zariadenia sa nesmu pouzivat ani ftedy (napr el. kosacka do 88db kosacka, benzinova sa smie len do 18:00). v nedelu a pocas statnych sviatkov sa nesmu robit taketo prace...

ja by som sa informoval na obecnom urade ake regulacie tam su..

inak blba otazka ale hovorili ste s nimi o tom?