Antipsychiká

Príspevok v téme: Antipsychiká
FabioGTR

Ahojte

3 roky som bol zavisly hazarder/gambler kde ma hazard doviedol až na psychiatriu...

Posledne 3 tyždne ked som este hrával, som tipoval vkuse a rodinu som oklamal o veľke peniaze ktoré prehral. Psychicky vyčerpaný v depresiach som sa rozhodol ísť liečiť, kedy v poslednej chvíli som sa dozvedel o mojom probléme a tým bolo že som závislý hráč a je to choroba z ktorej sa nedá vyliečiť... Tak som išiel do Banskej Bystrice na psychiatriu na patologické hráčstvo na dva 2 mesiace.Nemohol som spavať, v spanku akoby ma trhali za živa, tlak skoro 200. Bol to tretí den ked mi zistili akutnu psychicku poruchu a poslali ma na inu psychiatriu. Išiel som na elektrošoky a viac ako mesiac ma tam držali. Hned ked ma prepustili vratil som sa znova do BB na patologicke hračstvo kde po 5. dni kvoli mojej diagnoze som liečebnu opustil. Chodim k psychiatričke,ktora mi predpisuje antipsychika a hovorí že ich musím brať 2-3 roky.Cítim sa teraz normálne beriem ich sem-tam.Pribral som z nich 10 kíl a beriem ich pol roka. Sú veľmi silne a ráno som z nich neskutočne oťapený.Psychiatrička hovorí ak ich nebudem brať može sa mi to vratiť. Lenže ja ich nechcem brať a 2-3 roky sa mi zdá moc. Prestal som s hraním, depresie ani uzkosť viac už nemam. Vie mi niekto poradiť ako dalej??kto ma s tymi liekmi skusenost??

sasa75

hovoris ze si pribral , no urcite nevysadzaj ,lebo sa ti to na 99% vrati ... take otrepane ,ale predsa . zacni sportovat, ak myslis ,ze by ta to bavilo .mozno ta to chyti a sport sa stane tvojim novym zmyslom .. a po case pod dohladom dr , by si mohol zacat vysadzat aj skor . . priatelku asi nemas ..

Iiiii

Mal by si sa zamerať na niečo úplne iné vo svojom voľnom čase. Keď budeš riešiť niečo iné, tak tvoja myseľ postupne zabudne aj na tú závislosť.

mascha

oslobodiť od závislosti ťa môže Ježiš Kristus,cirkev vie poskytnúť viacero prostriedkov,ale možno by ti stačilo jednoducho sa naňho obracať s tou prosbou...

Goria

Nevysadzuj to svojvolne, lebo si narobíš veľké problémy. Takéto lieky nemôžeš jeden deň brat a ďalší už nie. Zničíš si tak organizmus.