Ahojte
3 roky som bol zavisly hazarder/gambler kde ma hazard doviedol až na psychiatriu...
Posledne 3 tyždne ked som este hrával, som tipoval vkuse a rodinu som oklamal o veľke peniaze ktoré prehral. Psychicky vyčerpaný v depresiach som sa rozhodol ísť liečiť, kedy v poslednej chvíli som sa dozvedel o mojom probléme a tým bolo že som závislý hráč a je to choroba z ktorej sa nedá vyliečiť... Tak som išiel do Banskej Bystrice na psychiatriu na patologické hráčstvo na dva 2 mesiace.Nemohol som spavať, v spanku akoby ma trhali za živa, tlak skoro 200. Bol to tretí den ked mi zistili akutnu psychicku poruchu a poslali ma na inu psychiatriu. Išiel som na elektrošoky a viac ako mesiac ma tam držali. Hned ked ma prepustili vratil som sa znova do BB na patologicke hračstvo kde po 5. dni kvoli mojej diagnoze som liečebnu opustil. Chodim k psychiatričke,ktora mi predpisuje antipsychika a hovorí že ich musím brať 2-3 roky.Cítim sa teraz normálne beriem ich sem-tam.Pribral som z nich 10 kíl a beriem ich pol roka. Sú veľmi silne a ráno som z nich neskutočne oťapený.Psychiatrička hovorí ak ich nebudem brať može sa mi to vratiť. Lenže ja ich nechcem brať a 2-3 roky sa mi zdá moc. Prestal som s hraním, depresie ani uzkosť viac už nemam. Vie mi niekto poradiť ako dalej??kto ma s tymi liekmi skusenost??