Maska na spanie

Príspevok v téme: Maska na spanie
zaregistrujsask

Ahojte, písala som tu prednedávnom na tému ako zaspať pri svetle. Rada by som sa to naučila kedže mám spolubývajúcu ktorá netoleruje nočný kľud a dosť svieti, síce iba pc alebo lampou ale ja aj tak nemôžem spať. chcela soms i na to nejako zvyknúť ale nedarí sa mi a nedovolia mi odísť z intráku, resp. dovolia ale nevrátia mi peniaze a to si nemôžem dovoliť..
Takže som rozmýšľala nad maskou..máte niekto skúsenosti? Bojím sa toho že ma to bude tlačiť bude to nepohodlné..že vraj sa z toho krčia viečka ako to bude ked zrazu budem chcieť otvoriť oči?
Skúšala som si obviazať šatku kolo hlavy ale bolo mi v tom horúco a šteklilo ma to na nose, čele...
Čo si o tej maske myslíte? Zase som čítal aže pri svetle sa nemôže vylučovať nejaký regeneračný hormon pre organizmus....tak neviem čo je lepšie nespať alebo spať s maskou? :(

kejtrin99999

Ja sa napriklad po 22 este len zacinam ucit alebo pozeram serial tak do polnoci-jednej. Moja spolubyvajuca tak isto. Uz som ani neverila, ze niekto na intraku chodi spat tak skoro :D

ANGEL-DEMON

ja by som si to vydiskutovala s tou dotyčnou, že nech sa láskavo zariadi podla toho že o 22:00 bude zhasnuté... alebo nech ona sa skryje s mobilom ci PC pod paplon.. a nie ty sa prisposobovat jej...
ked chce byt hore nech vypadne z izby....