Ahojte! Baby aj chalani čo hovoríte na rozlúčku so slobodou? Aky mate na to nazor? Moj nazor je taky, že rozlúčku nechcem mat a zhodli sme sa na tom aj s priateľom, lebo naco mat rozlúčku so slobodou. To ako keby som do svadby mala slobodu a mohla som si robit co chcem a ked sa vydám tak uz ju zrazu nebudem mat. No uplna blbosť. A este k tomu tie otrepané striptérky/striptéri... To ako keby sme poslenu noc moholi pojebat všetko čo dýcha.. Hrúza
Rozlúčka so slobodou
Ja to tak neberiem len viem co vsetko sa tam moze stat ked maju v sebe par promile alkoholu... A preco by som sa mala ist zabaviť s kamarátmi prave pred svadbou ??? To ako keby po svatbe uz musim sediet iba doma na zadku a ani s kamarátmi si uz nemozem ani vyjsť na kávu a tak... Proste rozlúčka so slobodou je najvačšia blbosť :)
a preco to beries tak,ze tam musi byt striptiz?ved to nieje o tom.tam ide skor o to,ze vyrazit si s ludmi do mesta a vypit ,zabavit sa...nechapem preco vsetko beriete tak,ze tam ide o trtkacki
uplne s tebou suhlasim! ;) :) debilizmus na entu, konecne ma niekto nazor ako ja ;)