chcem sa spytat.ak ma muz peknu priatelku a jeho priatelka odcestuje na dlhsi cas a podvedie ju 3x s tym,ze ked pride priatelka na dovolenku domov a urobi to este raz,aky je tam dovod?vyzeraju celkom stastne len nechapem,preco to robi?pritom tu milenku nijak citovo nenapada.ide mu len o to jedno?dakujem...
len pre chlapov...
ja som ta milenka :-(.najhorsie je,ze som sa donho rachla a ked tu nola cely cas ta jeho priatelka som bola v prdeli.vobec ma nevyhladaval.ja si myslim ze jej robil napriek od nervov ked sa mu neozyvala.tazko povedat,no neviem si to vysvetlit
Filip TT :-D dobreee :-D
A s kym ju podvadzas?
dizina - Ja mám manželku a už ju nemilujem, lebo ma odmieta, tak ju podvádzam vždy keď mám príležitosť.
som zvedava,ci v tom bude dalej pokracovat...
dizina. Ten filip_tt co sem pisal je prenick a troll, toho si nevsimaj. Registrovany Filip_TT keby ti sem napisal, tak by to bolo mudre hodnotne a hlavne ludske, plne cloveciny
PS. Ty si v ktorej tu pozicii? Priatelka ci milenka?
Lebo muz ma mozog inde.
Je to kkt, suknickar, frajerik,, a ona sprosta, ze si takeho vybrala,, urcite vedela, do coho ide,, alebo jej to bolo fuk, hlavne ze si nasla frajerika suknickara,, oni vzdy vedia ako na zeny...
filip tt ked to robis,tak lubos svoju priatelku?
Nic neciti ani k priatelke ani k milenke ale len sam k sebe a k svojim potrebam. Pato554 to napisal uplne vystizne.
Ja to tiež tak robím keď je moja stará preč.