Dobrý večer. Pred necelým týždňom som mala nechránený styk s priateľom .Nespravil sa do mňa a ani sme dlho sex nemali cca 7 min . Mešká mi menštruácia asi 8 dní. Je mi stále zle ,taký akoby nepríjemný pocit mam ,hlavne v žalúdku ale mám aj kŕče v podbrušku trochu (dnes som mala prvý krát). Hnačkujem občas. Menštruáciu mám nepravidelnú. Som tehotná alebo sa nemám zbytočne stresovať?
Som tehotná? súrne!
Biseptol ma vedľajší účinok :- žalúdkové a črevné problémy s bolesťami v nadbrušku, nechutenstvo, nevoľnosť, vracanie, hnačka. Nemôže to byť to ? lebo zle mi bolo aj deň pred tým ako sme mali pohlavný styk trochu.
Zareagoval som i napriek "nesediacim" časovým údajom v obsahu témy.
Ak máš navyše aj menštruáciu, tak si myslím, že trochu tehotná možno aj si.
Môj osobný názor má nasledovný obsah:
V prvom týždni tehotenstva by sa ešte NEMALI vyskytovať príznaky tehotenstvu príznačné. Tie sa zväčša dostavia po mesiaci trvania onoho stavu. Zámerne som zvýraznil slovo NEMALI, pretože tak, ako vo väčšine rozličných situácií, udalostí a pod., tak aj v prípade "druhého stavu" existujú výnimky, akou môže byť napríklad menštruácia v počiatočnej fáze tehotenstva. Odporúčam - samozrejme - navštíviť príslušného odborníka...
Ešte pridám,že som brala Biseptol,môže to byť aj z toho?