Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co je dolezitejsie?

pomocnica

Keď človek nie je spokojný sám so sebou, tak na čo mu bude, keď s ním budú spokojní iní, ale on sám nebude cítiť vnútornú rovnováhu? To sa týka vonkajších vlastností, ale aj povahy. Nesnažte sa druhého zmeniť, pokiaľ sa mu nesnažíte pomôcť, ak robí nejakú závažnú chybu, napr.fetuje...
Takže:Spokojnosť sám so sebou. :) To je hlavné. :)

neviem111111

ja si myslim ze clovek sa musi pacit hlavne sam sebe. ale to myslim v ohlade napr. styl obliekania, vaha, atd. ja ked som mala partnera a rozmyslala nad nejakymi vacsimi zmenami napr. ucesu, zvykla som sa ho opytat, co si o tom mysli, lebo samozrejme som sa chcela pacit aj jemu. a podobne je to podla mna aj s tou bradou, ak ju doteraz nenosil, zrejme sa mu to pacilo aj bez nej. mne osobne by to asi tiez vadilo, kedze mi tie super moderne brady pripadaju vyslovene nechutne a odpudzujuce, ale teda samozrejme si nemyslim, ze niekto by mal polovicke prikazovat taketo veci a rozhodovat za neho.

Messje

V prvom rade musim byt spokojna ja sama so sebou...takze priatel.
Takze ked by som ja chcela zmenit strih vlasov a priatelovi by sa to nepacilo a stale by mi to opakoval...asi by mi to bolo luto.Priatelka ho chce ako svoj maskot s ktorym sa bude chciet premavat medzi ludi alebo ho ma rada takeho aky je?
NIe je špinavý, nesmrdi,proste chce len zmenu.Ja by som ho nechala a pokusila sa si na to zvyknut.Nechceme aj my zeny nasledovat co sa nosi?

Adriana4444

Myslim to tak,ze muz si zrazu necha narast bradu aj ked priatelke sa to nepaci. A on odpovie,ze ale jemu sa to tak paci.

ANGEL-DEMON

to čo je za sprostú otázku...? pokial sa nepáči svojej priatelke tak logicky spolu nemaju byť ako pár...