ahoj
mam taky problem mal som po sebe asi 2x crevnu chripku...preslo to a teraz mam pocit ze mam tej stolice menej a neni vzdy pevna...
mam jedalnicek lebo cvicim cize toho pojem celkom dost ale mam pocit proste ze stolice mam menej a aj ked chcem ist na velku tak to nejde ani tak lahko...
mam 18 a nechcem ist zas k lekarke lebo bol som uz 2x ked ma prehanalo...tak dufam ze sa to upravi, bral som vcera aj dnes hylak raz denne a vcera aj vlakninu ale podla mna to nejako extra nepomaha. no neviem....taketo problemi mam asi 3dni alebo 4 lebo este v sobotu som mal hnacku aj v nedelu
travenie
len ja mam skor pocit ze som plny hoc nafuknute brucho nemam, a dnes ma akurat zacalo pobolievat nad penisom...neviem ako sa to vola presne..no ono to neboli len niekedy ako keby ma tam pichlo mozno tak raz za hodinu ale neviem ci to nemoze byt tym ze vcera som dost chodil bosi po dlazbe a este aby nebolo malo tak vecer spal na perine s vypnutym radiatorom...niekedy mam pocit ze uz to nezvladam, pripadam si ze vsetko mozne sa stane len mne, stale mi nieco je a ide to dole vodou aj po psychickej stranke a pritom ma len tak lahko nic nezlomi
Tak si este dost kratko po tej chripke..a kedze si hnackoval, objem stolice sa bude zvacsovat postupne, kedze mas teraz povyprazdnovane creva. A este si aj hylak uzival. Takze je to ok . Vlakninu uzivaj aj nadalej plus by som vecer okolo 22:00 pridala probiotika, ked si po brusnej viroze.