Dobrý deň, s priateľom som siedmy rok, mame 3,5 ročného syna. Už pol roka som mala pocit, že ma podvádza a teraz sa to potvrdilo,dokonca s mojou kamarátkou, netrápi ma asi ani ten sex ako to, že mám pocit, že k nej niečo cíti, žijem v UK. Bola som rozhodnutá odísť, ale presvedčil ma aby som ostala. Je milý ale vidím, že sa trápi. Neviem čo mám robiť,
Problém
daj si pozor na to, ci ti hovori, ze ta miluje alebo lubi, lebo moja osobna skusenost vravi, ze chlap, ked ti omiela, ze ta lubi, vraj to nie je to iste, ako ked omiela, ze ta miluje :-D lubit vraj nie je to, co milovat, takze ak teba lubi, este stale moze nejaku inu milovat, co je viac, len ti to nikdy dovtedy nevysvetlil, clovek sa obcas dozvie skutocne zaujimave fakty, nuz a k tebe iba jedine, ak by si bola moja najlepsia priatelka, velmi by som si priala, aby si vztah s nim ukoncila, pretoze hoci casto pocujes, ze nevera moze upevnit vztah, tak mi z toho vzdy pride strasne smutno, ze ludia tmelia vztahy spinavostami, nikdy by som nic take nechcela. a mimochodom, pripada mi, ze stracas sebauctu, nespozorovala si nieco take na sebe?
Máte malé dieťa a už sa vála s tvojou kamarátkou bože čo bude neskôr.
NO ked mal odvahu ti povedat do oci ze ku nej nieco citi...nebral ohlad na teba ako ti ublizi tym co povedal.To nie je len nieco.Inak by ti klamal.Bolo mu to jedno ked to az tak priznal.To ze ty s nou prerusis kontakt nic neznamena pokial z jeho strany city su tam stále ku nej.
Ona je tam tiez?
Samozrejme, že sme prerušili kontakty s kamoskou a aj sa mi priznal, že k nej niečo cíti, a toho sa bojím. Bola som rozhodnutá odísť naspäť na SK, ale prišiel za mnou a cítila som, že ma miluje.mozno by mi pomohla nejaká osobná skúsenosť
Ahoj,
tazko je radit, len sa podelim o skusenosti. Poznam niekolko dlhovekych manzeltiev kde doslo k nevere, krize a neskor k odpusteniu vdaka comu tie manzelstva nie len vydrzali ale aj vyzreli a blizia sa k "stastnemu" koncu (su toto vsetko dochodcovia).
Co v tvojom pripade zhorsuje situaciu je to ze "zijes" s priatelom miesto toho aby ste boli riadne zosobaseny - velka chyba! Je asi celkom ine zahranovat skutocny vztah kde roky jeden druheho predstavuju (a tak aj citia) ze "toto je moj manzel, moja manzelka" v porovnani s "toto je moj priatel". "Priatela" zvycajne ovela lahsie vycuvaju zo vztahu ako "manzelia"
Zaujimalo by ma ze cim ten tvoj priatel tak trpi, je to laskou k tvojej (dufam ze uz byvalej) priatelke? Alebo tym ze si s tebou pokaslal vztah?
So, if you live in the UK, so, please, tell me how much do you earn a month and how much are the cigarettes?
Alenka
Ta akoze kamaratka zije tiez v UK?
V čom konkrétne chceš poradiť? Chceš uistenie že robíš správne že s ním ostávaš? Ak by to bola len jednorázová nevera, tak čert to ber....Ak to ale trvalo dlhšiu dobu, tak nevera ako taká ho netrápi - tomu neverím, možno ho len mrzí že si mu na to prišla....Teraz skúsim hádať: povedal že k nej nič necíti že išlo len o sex a že už nikdy sa to nebude opakovať...Odpustiť mu to môžeš, ale ver tomu, že nezabudneš....vždy tam bude ten malý červík pochybností či to ukončil, či ťa znovu podvádza s niekým iným....znesieš to?máš len dve možnosti, buď to ukončíš alebo mu dáš druhú šancu s tým že ďaľšiu šancu už nedostane, s bývalou kamarátkou obaja prerušíte styky a urobíte za tým hrubú čiaru, nikdy sa k tomu nebudete vracať, ale tie pochybnosti u teba ostanú...
aha dalsia, chlap ju podvadza a jej to nevadi a toleruej mu to. Radsej byt s kurevnikom ako sama co? Ach...