Dobrý deň ,
chcel by som sa poradiť . Trpím dlhšiu dobu , zdravotnými problémami , mám problémy zo zvracaním , lekári tento problém nevedia riešiť , pár rokov chodím z vyšetrenia na vyšetrenie a nikde mi nevedia nic zistiť . Raz mi našli v žlčníku piesok a odvtedy nikde nič . Podstúpil som kompletne ct vyšetrenie , neurologiu , sono , chirurg , krsne nosne usne , psychiater a nikde sa nič neukázalo. Zvracanie príde náhle , zo začiatku býva len ráno pocit ťažkosti , neskoršie to prejde ale pri konzumácií hociakého jedla nastávajú potom krče a bolesti . Ked už nastane k tomu, že zvraciam tak zvraciam neustále niekedy aj týžden , najdlhšie obdobie bolo 3 týždne , stým že aj lyžička vody išla zo mna von , grcal som naprázdno kedže už ani žlč som nemal poriadne a nepomáhalo nič , lieky vôbec iba mi bývalo zle z tej chémie ked som cítil horko v žalúdku . Už si neviem pomoci vážne , lebo je to zaprvé fyzicky náročné mať to niekolko krát do roka a ešte horšie na psychiku , preto sa chcem opýtať či ste sa niekedy s niečim podobným stretli a ked áno ako ste to riešili .
ďakujem
Zvracanie
takéto vyjadrenie nie je konštruktívne,robí dojem psych. symptomatiky
K tej triaške a trpnutiu...môže to byť tetánia, ale ked ti neurolog nič nezistil tak neviem...mam niečo podobné ako ty, až na to že nezvraciam.
Nemávaš často depresie? Môže to byť spôsobené psychikou. Alebo ak si mal v minulosti nejaký problém so žalúdkom tak môžeš mať skazený ten. V horšom prípade by to mohol byt vred
nie práveže vždy sa mi to zdá jak keby to bolo niečo iné stále...a časovo je to všeljako kedy sa tomu zachce čiže nie že len v lete alebo len na jesen
odvtedy sa mohlo niečo zmeniť...a sebapozorovaním si na nič neprišiel, napríklad po akej potrave, kedy resp. prečo len niekoľkokrát do roka, v akom období a tak.
MR som absolvoval ale dávnejšie tak 3 roky dozadu , tiež bolo negatívne
ja to vidím tak, že zvracanie je reflex ktorým sa telo chce zbaviť niečoho neželaného,vo vyšetreniach bude niekde "diera" čo tak MR?
Absolvoval som 3x gastro gadičku ,
1x CT
10x Sono
4x rontgen
usne nosne krcne vysetrenie
vysetrenie u neurologa
vysetrenie u psychiatra
a to bolo len čo si pamätám mne to totiž trvá tak 7 rokov...a prisahám že som bol v každej jednej nemocnici v BA
treba aby ti urobili viacero vyšetrení
zabudol som ešte napísať že náhle zmeny teploty , zimnice a triaška , mával som problémy aj s trpnutím celeho tela od nosa až po päty a nebolo to chvílkové a trvalo to tak 20-30 min bežne úplne preto som podstúpil vyšetrenie u neurologa no vysledok nepriniesol žiadne zistenie