Ahojte rada by som poznala Vas nazor ma 22 priatel 24 spolu sme rok....sprava sa ku mne coraz odmeranejsie a chladnejsie...dnes sa mi stazoval ze ho boli brucho a ja som sa ho pytala normalne ze co jedol z coho to moze byt a on :mozes byt prosimta ticho znervoznuje ma ked hovoris.....o 10 min na to sa chcel milovat...ked mu poviem ze ho milujem odpoveda ze ja teba viac...a vzdy to potvrdi ze je skalopevne presvedceny o tom ze on ma viac....chce so mnou zacat byvat (ja som zo zaciatku vahala teraz som pristupila na to) tak nechapem co sa tak sprava a este pikoska na zaver zacal pozerat po inych a nie tak nenapadne ale normalka....mne povie..ze aha henta riadne zlata len trosku zmalovana ale riadne zlata bola....pri tom som pekna ...vela chalanov sa s nim o mna "bilo aj bije" faaaakt gulas
Prosim radu :)
dve hrube chyby:
1.) nastahovat sa k priatelovi (ake pohodlne prenho)
2.) vyznavat mu lasku - ludia tuzia po tom co nemaju. Ak to maju, prestanu si to vazit (tvoj pripad podla toho ako pozera po inich) a zacnu snivat o tom ze trava na druhej strane plota je zelensia.. Prip. ak su predavkovani tak utekaju
Dalsia chyab rozoberat na "porade" kto koho ako lubi a kto viac. Take veci sa predsa nedaju nicim merat ani porovnavat, toto sa vnima vylucne srdcom a nie usami
No, urob podľa toho ako cítiš. A čo by sme ti my mali poradiť?
Ale inak máš asi dosť vysoké sebavedomie, lebo ten kto napíše alebo povie, ,,inak som dosť pekná, bijú sa o mňa.´´ Tak je to trochu možno väčšie sebavedomie, ako je vhodné. Skromnosť sa cení. :)
Ale k téme:
Keď to takto bude pokračovať a nebudeš sa pri ňom cítiť dobre, tak by som to skončila. Ale ak ho miluješ, tak sa s ním porozprávaj. Rozhovor je vždy dobré riešenie a radšej nechoď okolo horúcej kaše, lebo tým nič nevyriešiš. Prejdi k veci aby vedel na čom je.
Veľa šťastia :)
No, už keď ste mi ten môj príspevok tuná nechali, tak by som semka chcel vložiť aj niečo z lingvistiky.
Treba si dať pozor na tieto slová: človek a čľovek:-)
Pod slovom človek sa rozumie buď žena alebo muž, ale pod slovom čľovek sa už však rozumie len muž.
Napr.: Je to dobrý človek - v preklade znamená je to dobrý muž alebo dobrá žena.
Ale ak Vám niekto povie: ty si ale čľovek! Tak to v preklade znamená..., si domyslite:-)
Týmto by som chcel zaviesť do nášho jazyka nové slovo, ktoré by sa malo postupne ujať a nahradiť o niečo vulgárnejšie slovo.
Dosť bolo vulgarizmov! A basta!
Vzťah nemôže byť postavený len na tom, že ako sa máte radi a akí ste zaľúbení, ale mala by si mu vedieť dokázať povedať aj to, čo si myslíš, taktne. Keď pred tebou povie, že pozri aké je to dievča krásne, tak by si sa ho asi mala rovno opýtať, že tebe fakt drbe?
Skús sa trochu zamerať aj na iných ľudí okolo seba a trochu porozmýšľaj nad tým, že ako žijú, čo robia.
Viac menej ti asi vyjde, že sú to tiež riadne atabázy.
A keď túto tému založila Mirka, akože ďalšia atabáza, tak dovi dopo - ha, ha.
A pokojne mažte moje príspevky, ja si rád pokecám aj sám so sebou, nemám s tým problém. Vždy sa dozviem niečo nové:-)
Ja som tiež atabáza.
:) nenudim sa a niesom Mirka
Mirka nudìš sa už aj cez týždeň?