Ahojte. Asi som dospela do stadia, kedy sa potrebujem poradit. Vzdy som si myslela ze je to len prechodne, alebo mam len vela stresu v praci. Kazdopadne uz to trva rok a zacina ma to trapit.
Vzdy som sex s partnerom milovala, bola som vzdy "nadrzana", vsetko som si uzivala, partner bol uzasny niekedy ma nestihal..jednoducho vsetko fungovalo dokonale asi 7 rokov.....a ja vlastne neviem co sa zmenilo, proste prisiel totalny zlom- od min.roku som stratila chut, vobec na sex nemyslim, pri pokuse ma vzrusit to proste nejde, akoby mi nic to vsetko nerobilo, citim tiez extremnu bolest v posve pri vnikani (taka rezava) a aj pri samotnych pohyboch, niekedy aj bez pohybov to boli. S vlhnutim som nemala nikdy problem, gyn.je vsetko v poriadku. Priatel ma urcite nepodvadza, bola a som jeho prva (viem ze on by to neurobil, poznam jeho osobnost) a napriek tomu to vsetko pri mne trpi, skusili sme to vcera (bolelo), predtym sme to naposledy mali asi pred 3-4 mes, tiez bolelo (viem, hrozne malo je toho, ale ja nechapem co sa so mnou deje, ja sa nedokazem ani premoct) :( velmi ma to trapi, som akoby iny clovek. Boli sme aj na dovolenke, myslela som ze len potrebujem oddych od prace,zmenu prostredia atd ale ani tam som sa nepremohla :( brala som dlhodobo Hak, vysadila som pred dvoma tyzdnami ze skusim aj tu alternativu, ale tiez zatial bez zmeny. Prosim ludia, mali ste podobne skusenosti a co vam pomohlo, kde bol problem? :( da sa to este do starych kolaji?
Uplny prevrat v sexualnej oblasti
No pekne.
Rok problémy a ne ísť gynekologovi.
Že priateľ má nepodvadza a raz za pol roka to chce...nie ste vadni trochu?
Moja partnerka mala bolesť už pri vniknuti polovičky penisu.2 roky som ju posielal doktorovi.bola a nič nepovedala.no tak som povedal potom ja... S bohom...
Dakujem krasne za tvoj nazor a prispevok. Uz som sa bala.ze nikto sa neozve ze v tejto veci budem zufala. U gyn.som toto zatial neriesila, ako vravim myslela som si len ze je to z prace, fakt som chodila extremne unavena domov, mam narocnu pracu na psychiku, rozmyslanie atd.. Co sa gyn tyka: objednat sa planujem v decembri a vtedy to skusim s nou prebrat. Priatel to so mnou riesi, rozpravame.sa o.tom, ale mam pocit ze sam nevie ako mi ppmoct, lebo na jednej strane ma trpezlivost pri mojom vzruseni, ze sa nikde neponahla (ale ja teraz vlastne ani neznesiem jeho dotyky tam a tam kde ma.to kedysi vzrusovalo) stale ho odhanam ze mi to je neprijemne, potom mu povviem , ze som strasne unavena a zaspim fakt do pol hodiny hoci je len 19:00. Potom mu poviem ze asi ci to neni z HAK, ked nie z prace...a vzdy to riesime len na urovni kde je ten problem. Hoci sami ho nevieme najst. Ppvedal mi len ze aspon raz za pol rok sa potrebuje so mnou milovat, ze je to fakt prenho tazke a najma ked sa mu pacim. Ale fakt sa to snazi akceptovat, to mu nemozem vyvratit. Chcel by mi aj pomoct ale nevieme ako.... No kazdopadne takto to fungovat nemoze, mam 28 rokov... Zivot pred sebou.. Este ani deti nemam... :( ... Neviem ci je horsia ta fyzicka bolest alebo psychicke trapenie, ze to nefunguje tak ako predtym...
Ahoj a kedy si bola u gynekologa ? Povedala si mu presne aky mas problem, alebo si bola len na preventivke ? Ja si myslim, ze to moze suvisiet aj s hak, kedze si vysadila len pred 2 tyzdnami skus este pockat aspon mesiac ci sa nieco zmeni...ja som brala hak asi 3-4 roky , najprv pohoda a posledny rok som tiez uplne prestala mat chut na sex, bola, nebola som nikdy vhka...a tazko to bolo cele so mnou...ale po vysadeni, po cca 2 mesiacov sa to vratilo do starych kolaji... ak to ale bude pokracovat ja by som este skusila zmenit aj gynekologa. taketo bolesti nie su ale vobec normalne...mne to skor pride akoby fakt islo o nejaky zdravotny problem proste. Je vela pripadov, kedy gynekologovia nemozu prist na niektore zenske problemy, gynekologia je jedna z najtazsich medicinskych odborov. Urcite je to ale potrebne riesit, lebo ked mlada zena ma taku totalnu nechut na sex vzdy a musi sa do toho nutit a ma pri tom aj bolesti je viac ako nenormalne... ako sa k tomu stavia priatel, chce to nejako riesit, ma nejake navrhy co dalej? Urcite je potrebne to riesit podrobnejsimi vysetreniami, pripadne navstivit aj sexuologa....hlavne sa netreba hanbit, su to odbornici a je to ich praca pomoct nam v tejto oblasti. Drzim palce!