Cítim povlaky na zuboch-jazykom. Ako sa dá najlepšie tento povlak odstrániť? Nejaké rady? Samozrejme okrem kefky a pasty a nejedenia sladkostí. :)
odstránenie povlaku na zuboch
ak si nedokazes poriadne odstranit z niektorych tazko dosiahnutelnych miest povlak beznou zubnou kefkou, tak si kup taku malu single kefku a prejdi si miesta, kde citis, ze plak je aj po umyti, este aj s touto malou kefkou, po umyti ti pomoze udrzat zuby dlhsie bez plaku ustna voda, ale najskor si ich musis vycistit s dentalnou nitou a kefkou/ami a pastou
ahoj studujem zubne lekarstvo
bohuzial na toto sa da poradit jedine :) najprv zbehni k dentalnej hygienicke nech ti poriadne vycisti zuby a medzizubne priestory nakolko zrejme tam uz budes mat aj zubny a kamen a poziadaj ju aby ti ukazala spravnu techniku cistenia zubov, cize ano :) jedine co na zubny povlak pomaha je mechanicke odstranovanie= kefka a pasta, nic ine ti nepomoze ani dentalne ustne vodicky a ine zazraky
Angel demon keď píše že okrem zubnej kefky a pasty tak by ti už nalo byť samozrejmé že si umýva zuby nie?
Chod k zubárke aj moj zubár mi to robi keď idem ku nemu a skus aj sem tam kokosový olej namiesto pasty
nepíšeš že to robíš... :-D :-D len že ziadaš radu okrem pasty kefky :-D no ale ajtak... zle si umyvas zuby, aj ja ked som leniva ze sa mi nechce a zanedbam to tak tiez to citim.. tak treba si riadne cistiť zubky, použivať medzizubnu niť...a tiez pomahaju zuvačky.. a potom ta dentalna hygienička...
Choď k dentálnej hygieničke, tá ti zo zubov odstráni všetky povlaky.
však to práveže používam, čítaj lepšie, prosím ťa :)
to myslíš vážne??? ked nepouživaš kefku a pastu tak ti nepomoze nič...lebo to je znakom zle umytych zubov... ale ked si neumyvaš niet sa čo čudovať...
nejaké rady???