Ahojte, s priateľom sme spolu uz od 17, teraz mame 20. Sme prváci na vysokej, kazdy na inej. Nikdy by som ho za nic nevymenila, je úžasný pozorný a viem ze on mysli neustále iba na mna, aj ked ma v skole samé baby ( ma s nimi plávanie, hádzanú, atd..) plánujeme dolu budúcnosť, šetríme si spolu peniažky,...
no mne utekajú myšlienky inam. Mam nových spolužiakov a jeden po mne stale pozerá, piše mi, a cítim ze to nie je len tak, ma niekedy aj dvojzmyselné narážky. Je blby, lebo vidí ze mam frajera, ale ja som este blbsia, ze som s nim v kontakte. a čím viac je taky tym viac ma priťahuje. Trochu ma desí ze nikdy nebudem s nikým inym. Na jednu stranu to je uplne najkrajšie, ze mam niekoho takeho, a na druhu som vydesena, ze sa ma uz nikdy nebude nikto iny dotýkať, a tak.. Mam strasne sprostá,,, mam niekoho kto by za mna umrel, dýchal, kto by mi dal aj posledné.. Nechápem, neviem, preco mam take myšlienky :(
Mam najlepšieho priateľa, no myslim na iného...
Nemala si sa vrhnut do vazneho vztahu tak mlada, nic si este nezazila okrem jedineho frajera a myslis , ze uz nic lepsie neexistuje . V zivote clovek stretne vela ludi a niekto iny by ti mozno 100 krat viac vyhovoval ako terajsi , aj tak si myslim , ze sa po case rozidete , ked sa rozhladis okolo seba
Ahojte, dakujem za rady a názory. Priateľovi som vsetko povedala, ukázala mu tu tuto tému, a vsetko vyrozpravala.Mali sme 5 hodinový rozhovor, plakali sme, smiali sme sa, hnevali sme sa.. Ale stalo to za to a spojilo nas to aj ked to vyzeralo tak ze nas to rozdeli. Somrada ze som mu vsetko povedala, otvorene sme sa rozprávali o mne s tom spoluziakovi, atd.
Nikoho iného nikdy uz nechcem! Len svojho chlapca...Milujem ho:)
Kvoli takymto zenam ako je stella som sa rozhodol ze uz nikdy nechcem mat priatelku lebo dnesne zeny ( cest vynimkam ) su ako telce , ty by si jej dal vsetko a ona sa ti zato sk××vy , alebo zacne vymislat a hladat na muzovi nedostatky
Plne súhlasím s peppy. To, čo píše mawwa je supr, ale netreba sa, podľa mňa, spoliehať na to, že ten terajší "bude k mání" aj keď Ti už konečne dôjde, že práve on je ten pravý.
Napisem ti tak .....moja dcera ked mala 16 mala prvu lasku , bolo to vazne , potom prisli nezhody a rozisli sa .Poviem ti ze som bola aj rada , zdalo sa mi ze este ma cas , nech si uziva s kamaratkami to bezstarostne dospievanie co k tomu veku patri a aj som sa bala aby s nim nebodaj nezostala tehotna.
Obcas sa nahodne stretli , prehodili par slov a to bolo vsetko.
Dcerka je pekne dievca takze vzdy mala nejakeho napadnika..... a predstav si ze asi mesiac dozadu su zase s ex v kontakte a on jej pivedal , ze ju ma stale rad , ked som sa dcery spytala , ze aky s nim ma vztah , len povedala , ze lepsieho chlapca ako jeho nikdy uz potom nestretla , neviem ako to bude dalej , ale mozno , ze bolo aj dobre , ze sa rozisli a spoznali aj inych ludi , cas vsetko ukaze.
Klik. Ano, moze. Ale mozno az pri 20tix 30tix 50tix 100vke 500vke ai dalsich inych muzov by zistila, co mala v tomto jedinom) Ja mam mozno extremny nazor..no cim lepsie clovek pozna ludstvo ludi, tak pride na to, ze je to vsetko iba jednoliata seda masa. Sme ovela viac podobnejsi zvieratam nez si myslime) Kazdy muz ma vtaka, kazda zena prsia a 5u5ku) rozdiely su iba vo velkostiach tvare ai. A potom celkovy vyzor) no pri dnesnych moznostiach plastickej chirurgie kozmetiky vizazistiky ai sa daju robit hotove zazraky) takze to je vsetko len maska pozlatko fasada. No vnutro hodnoty su o inom) No inak po svete beha vacsinou len samy sedy priemer a "odpad". Ludstvo sa degradovalo. Takze najst v tejto stoke ludsky skvost a poklad (charakter osobnost, "ideal" po vsetkych strankach, ci uz sposobom zivota nazormi myslienkami postojmi moralkou vernostou dobrotou cistotou oddanostou nevychcanostou ai, proste vonajucim este cistou "clovecinou") - je sakra tazke.
Takze autorka prispevku. Ano, tvoj priatel je a bol tvoj prvy a zvacsa tieto vztahy nevydrzia. No mozu. Ludia su uz raz taki, ze stale vymyslaju spekuluju myslia si, ze susedovo ovocie je lepsie krajsie stavnatejsie neodolatelnejsie) tak skusaju kostuju. Je to iba na tebe. Mozno spoluziak si chce len uzit, mat dalsi zensky "skalp", dokazat si aky je casanova neodolatelny ai, no a mozno to mysli s tebou uprimne a vazne. To vie iba on. A cas. No sama pises, ze mas najlepsieho priatela. A este nieco. Si zrejme prvacka. VS je dostatocne dlha. Tak kam sa po 2mesiacoch skoly ponahlas? Sleduj vsimaj si toho svojho spoluziaka nielen vyzorovo a ze ti muti rozumom, ale vsimaj si ho ako cloveka. Ako sa sprava k inym ludom: spoluziakom spoluziackam profakom upratovacke vonku zas k casnickam derom starym ai, aky je, ako sa uci sprava chova, ake ma myslienky nazori postoje, ake ma do buducnosti sny ambicie plany ai ai. Na VS sa partneri lasky navzajom medzi sebou neraz menia striedaju ako spodne pradlo. Tak pockaj. Skor ci neskor ukaze svoju pravu tvar a vyfarbi sa)) no aj Ty)
peppy, ona nie je VYDATA, moze si robit co len chce, co uzna za vhodne, ano, aj menit frajerov ;)
Predpokladám, že je to tvoj prvý partner a preto ťa teraz lákajú aj iní, a lichotí ti ich záujem. Ak máš skutočne super vzťah so svojim terajším partnerom, skús si uvedomiť, že kvôli takýmto pubertálnym chybám môžeš o neho prísť, čo by si neskôr mohla ľutovať.
A čo sa týka toho tvojho spolužiaka. Predstav si, či by si za partnera chcela niekoho, kto s tebou flirtuje aj napriek tomu, že vie, že si zadaná. Alebo sa možno zabáva na tom, že ako mu to všetko zobeš, a hladká mu to ego. Chcela by si svojho terajšieho vymeniť za niekoho takého?
....ovladaj sa...viesco je sebaovladanie? pracovat na vztahu? tak zacni mysliet inak a nie frndou....