Potrebujem poradiť

Príspevok v téme: Potrebujem poradiť
Matkaaaa

Dobrý deň. Máme doma taký menší problém. Kúpili sme si šteniatko Amerického staforda. Do 3 mesiacov čúral maximálne na podlahu a zvykal si už chodiť von. A pred troma týždňami sa z ničoho nič pomočil na pohovku. Myslela som si, že je to len nejaký skrat, ale robí to opakovane. Zdravotný problém nemá boli sme s ním u zverolekára. Predtým to robil keď sme boli vedľa alebo tak teraz už nemá problém aj keď sme pri ňom. Venujeme sa mu stále keďže som doma stále a keď nie beriem ho so sebou. Teraz nám pribudol ešte jeden pes starší má 4 roky. Na týždeň to čúranie prestalo, ale robí to opať. Ale nikdy sa nevyčúral do postele alebo niekde inde, ani u niekoho iného len u nás doma a na gauči. Viete mi nejako poradiť? Ďakujem

Deria

V ziadnom pripade mu nestrkaj do toho cumak, to je uz uplne zastarala metoda. Pes nie je debil, aby nepochopil, ze ho hresis. On vie presne, ze to nesmie robit ale treba hladat dovod, preco to robi. Ak sa vyluci zdravotny problem, moze ist o ziarlivost na psa, ci cloveka, malo vybehu, nejaka zmena v byte, proste on chce na seba z nejakeho dovodu upozornit a na to prist nie je vzdy lahke.

Matkaaaa

To s tým vyhrešením sme skúsili x krát ale ako keby potom šiel a spravil to naschvál niekde inde .. Najprv nám povedali známy či nemá niečo s mechúrom lenže on zaspí cca o 22:00 a vstane o 9:00 a necíka cez noc vydrží to .. a neciká ani do postele .. takže neviem či to robí s trucu alebo fakt si značkuje .. a ďakujem za rady vyskúšame to

Lalala000

Ked toto pes robi, treba mu do toho namočiť ňufák a vyhrešiť ho, aby vedel ze spravil zle. Zapamätá si to a nabuduce sa tam nevyciká.

Noelinka

Aj môj to zvykol robievať všade značil aj na gauč alebo na vankúš. Zožeň si sprej proti pachu dostať vsade. A urob nasledovne kam sa vyčùral tam to umy vodou a potom octovou vodou a keď sa všetko usušilo tak nastriekaj tam ten sprej. Keď sa vyčùral napr na podlahu tak tak isto umyť okrem toho nastriekania spreju zober piškóty či čo mu dávaš a to tam natieraj a nebude citit svoj... mne toto zabralo a odvtedy chodieva na svoj zachod