Baby toto je otázka priamo na Vás. Mám už dlhšiu dobu v hlave nápad žeby som sa konečne naučila líčiť a starať o seba nejak na úrovni. Prechádzam si ponuku kurzov čo vyhodil prehliadač ale nejako sa mi v tom nedarí orientovať. Ponuka je fakt bohatá ale chýbajú recenzie zákazničiek teda študentiek. Neviete náhodou či niekto vo Vašom okolí nebol na kurze s ktorým bol spokojný ? Som ochotná cestovať SK, CZ aj PL v prípade že to stojí za to. Ďakujem za Váš čas
Kurz vizážistiky ale ozaj dobrý
Princess aj to nejako zuzitkujes, prinesie ti to peniaze spat?
PrincessPie, naucili ta na tomto konkretnom kurze ako si spravit aj vlastny makeup alebo ste sa ucili len na modelkach? Ja som tiez uplny laik a a pouzivam len spiralu a korektor. Moj sen je raz sa dokazat sama upravit.
Ja som bola konkrétne na tomto: makeupinstitute.cz a bolo to naozaj skvelé. Teraz šporím a ďalšie leto chcem na niečo ďalšie.
AK si naozaj ochotná cestovať pozri sa na makeupinstitute.cz tam som cez leto chodila na kurz pre začiatočníkov. Šla som do toho úplne bez skúseností. Jediné čo som dovtedy na svoju vizáž používala bol krém a špirála. Mali sme skutočne skúsených lektorov, ktorí patria medzi špičku v oblasti reklamy, filmu a fotografie takže ten výklad je naozaj odborný a súčasný.