Ucitelia

Príspevok v téme: Ucitelia
Martina M

Ahojte. Obraciam sa na ucitelov na zakladnej skole s otazkou, ci ked mam ako ucitelka povinnu pracovnu dobu, ale skoncim svoje hodiny skor a potom tam musim do skoncenia tej povinnej prac. doby sediet, mam aj to nejak (aspon trosku) zaplatene? Pretoze na mnohych skolach to tak nemaju a ked oducia, idu domov. Este som sa nechcela moc vypytovat, pretoze som prave nastupila. Dakujem za odpoved.

0vecka

nerozumiem tomu preco by ti to mali zaplatit? urcite tam nemesis byt viac ako 40 hodin tyzdenne a ako ucitelia hovoria tk sa nestihnu za tych 40 hodin pripravit ... takze preco by ti mali platit? nejako nevidim tu logiku

ooooire

NO,mas tam byť oficialne do konca pracovnej doby aby si sa pripravovala ,na dalsie učenie.Ti čo odchadzaju domov sa asi pripravuju doma.
Nahodou nestrajkujete?Chuďata deti. Ste na ne dobré? videl som všelijake kriky.-chod rovno, poriadne sa spravaj..-6 ročne..To su cudzie deti predsa.Rozpravate sa medzi sebou pred detmi? na to pozor,nie su sproste.

Iiiii

Však sa na to opýtaj zástupkyne. A keď sa nechceš opýtať, tak si normálne choď po odučení hodín domov a keď to bude problém, tak ti to povedia:-)