Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Šampón na mastné vlasy

nikolanikol

ahooj podobne sa mi rychlo mastili vlasy a mohla som na ne davat hocico a umyvat s hocijakym samponom od shaumy a head and shoulders sa mi to este viac zhorislo potom som si musela uz kazdy den vlasy umyvat a na veecer som ich uz mala mastne potom mi kamaratka odporucila prirodny sampon s bio mandlovym olejom znacka HappSkin , najdes na ich webe :) a objednala som si hned som vyskusala a asi po tyzdni alebo dvoch uz to bolo ovela lepsie vlasy sa mi prestali tak rychlo mastit a dneska je to uz fajn staci ked si ich dva krat do tyzdna umyjem :) neni to ani take drahe a je to prirodne neposkodzuje ti vlasy ani pokozku hlavy :)

matelko4

-odkaz odstránený- alpecin je asi najlepší čo som doteraz vyskúšala je hodne hustý a používam ho každý 2 3deň

idadanova

suhlasim s winter, tiež odtial objednávam šampóny od značky kallos, máš tam obrovský výber takže určite tam nájdeš taký ktorý ti bude vyhovovať, ja som používala hair-protox hlavne preto že som mala zničené končeky ale pomohlo mi to aj s mastnotou a nemusim si už vlasy umyvať každý deň.

Hyma Raeva

Tiež sa prikláňam k šampónom bez sulfánov a silikónov, dajú sa nájsť aj lacné varianty ale v princípe ide o to, že neobsahujú tie látky a sú prírodnejšie, čo je pre vlasy priateľskejší prístup ako chemikálie pred ktorými sa začnú chrániť nadmerným mastením.
To je len môj momentálny názor :)

Winter333

tak skús syoss bez silikónov mne to pomohlo ... alebo sa poobzeraj bo nejakych drahsich napriklad na notino sa oplati a mas tam aj zlavy www.zlavove-kody.sk