Vie mi niekto poradiť dobrý šampón na mastné vlasy? Umývam si ich každý druhý deň, používam obyčajný šampón od Shaumy na mastné vlasy a od Head@ shaulders citrus fresh a chcela by som skúsiť nejaký kvalitnejší aby som ich nemala už druhý deň mastné
Šampón na mastné vlasy
Mne vyhovuju na moje mastne vlasy skor prirodne sampony, su rozne znacky, treba len pozret na nete.
ahooj podobne sa mi rychlo mastili vlasy a mohla som na ne davat hocico a umyvat s hocijakym samponom od shaumy a head and shoulders sa mi to este viac zhorislo potom som si musela uz kazdy den vlasy umyvat a na veecer som ich uz mala mastne potom mi kamaratka odporucila prirodny sampon s bio mandlovym olejom znacka HappSkin , najdes na ich webe :) a objednala som si hned som vyskusala a asi po tyzdni alebo dvoch uz to bolo ovela lepsie vlasy sa mi prestali tak rychlo mastit a dneska je to uz fajn staci ked si ich dva krat do tyzdna umyjem :) neni to ani take drahe a je to prirodne neposkodzuje ti vlasy ani pokozku hlavy :)
-odkaz odstránený- alpecin je asi najlepší čo som doteraz vyskúšala je hodne hustý a používam ho každý 2 3deň
žihľavový šampón :)
suhlasim s winter, tiež odtial objednávam šampóny od značky kallos, máš tam obrovský výber takže určite tam nájdeš taký ktorý ti bude vyhovovať, ja som používala hair-protox hlavne preto že som mala zničené končeky ale pomohlo mi to aj s mastnotou a nemusim si už vlasy umyvať každý deň.
*sulfátov
Tiež sa prikláňam k šampónom bez sulfánov a silikónov, dajú sa nájsť aj lacné varianty ale v princípe ide o to, že neobsahujú tie látky a sú prírodnejšie, čo je pre vlasy priateľskejší prístup ako chemikálie pred ktorými sa začnú chrániť nadmerným mastením.
To je len môj momentálny názor :)
tak skús syoss bez silikónov mne to pomohlo ... alebo sa poobzeraj bo nejakych drahsich napriklad na notino sa oplati a mas tam aj zlavy www.zlavove-kody.sk