Bojim sa-mozem mat rakovinu?

Príspevok v téme: Bojim sa-mozem mat rakovinu?
Jacki

Ahojte,nevie mi niekto poradit,kto s tym ma skusenosti velmi sa bojim.Pred 2 mesiacmi mi zistili bronchialnu astmu mala som neustale zachvaty sucheho kasla,vo dne aj v noci dusila som sa.Obvodna lekarka ma poslala na plucne,a tam mi zistili uz spominanu astmu.Dostala som inhalatori,a vsetko bolo v poriadku,zachvaty kasla mi presli,a bolo vsetko fajn.No od oktobra sa mi zachvaty sucheho drazdiveho kasla vratili znova.Isla som znova na plucne,lekarka mi zobrala krv,v pondelok budem mat vysledky.Pluciarka mi povedala,ze ked v krvi sa nic nenajde ako su napr.chlamidie,atd,ze to mozu byt aj ine priciny,ako je napr.srdce,stitna zlaza,a tlak.No ja mam velmi velky strach.Na internete som sa docitala,ze to moze byt aj rakovina pluc,alebo tumory v tele. Velmi sa bojim.Chcem sa poradit,kto s tym ma skusenosti,ci to moze byt rakovina.Dakujem.

Iiiii

Trochu sa nad to povznes, lebo si to ešte privoláš. Treba sa snažiť myslieť pozitívne, aj keď sa to väčšinou fakt nedá...

kabel

Oveľa pravdepodobnejšie je, že máš v prieduškách nejakú infekciu, či už bakteriálnu, alebo mykotickú. Najmä spomínané kvasinky sa rady premnožia v astmatických prieduškách. Na nádory sa vykašli, pravdepodobnosť je veľmi nízka.