ako prekonať hamblivosť?

Príspevok v téme: ako prekonať hamblivosť?
hambliva255

ahojte... potrebovala by som sa troska poradit tu na fore ohladom jednej veci... proste od leta pisem s jednym chalanom... rozumieme si mame podobne nazory a chcel by ist somnou von... lenze tu je troska problem.. som extremne hambliva baba.. proste viem ze keby s nim idem von tak sa mi urcite stane nejaky trapas alebo by som sa cely cas cervenala... ako to prekonat? mate nejake rady ? vdaka..

Jety

no tak, že hamblivosť sa prekonať nedá lebo to je gramatická chyba a tá ťa nepustí. Čiže hanblivosť sa dá prekonať

Ankoosvk

Ahoj,tiež som mal taký problém,rozumel som si výborne s dievčaťom,volala ma vonku,ale ja som sa bál,pretože som aj ja hanblivý.. A tak som raz šiel domov,a stretli sme sa po ceste.. Boli mi blbe sa na niečo vyhovoriť.. Tak som s ňou ostal.. A ku podivu,všetko bolo úplne super.. Ak si s ním budeš ozaj rozumieť,a bude ti a ním fajn,tak sa odreaguješ a všetko bude super. Neboj sa :)

Jatt

Tak v prvom rade by som autorke poradil, aby trochu zapracovala na gramatike. Pri dlhších textoch by ľudia mohli mať mierné obtiaže s ich identifikáciou. Ale späť k problematike v obsahu príspevku autorky:

Červenanie sa je bežným prejavom hanblivosti, ktorá sa vyskytuje prevažne u jedincov s nižším sebavedomím, u submisívnych osôb. Tento problém dokážu postupne odstrániť zážitky spojené s prekonávaním pocitu hanby, alebo ako obvykle hovoria ľudia s priemernými kongnitívnymi schopnosťami, "trapasy". Len u veľmi malého percenta osôb s obdobným problémom sa tento nedá vyriešiť. V takom prípade je, žiaľ, ten-ktorý jedinec spoločnosťou zavrhnutý, uzavretý do seba samého a pomaly počíta roky, ktoré mu ostávajú do konca zotrvania na tejto planéte...

Hambliva255

Filip kiez by bol kazdy chalan tak empaticky a fajn ako ty ...tento je troska dost sebavedomy a toho sa obavam ...no je pravda ze sa nesmiem az tak riesit ;)

Filip TT

Na mladých dievčatách je červeňanie sa pri takýchto príležitostiach pekná vec. :) Prirodzená. Neprirodzené by bolo, keby si sa na niečo hrala.

Pre chlapca je to pekné, keď vidí, že sa dievča červenie. Pre muža je vždy vodítkom ako prežíva tú chvíľu žena. A červeňanie sa hovorí o prežívaní viac, než veľa slov....

ANGEL-DEMON

ha-N-blivá
nehaNbi sa nemysli na to že sa strapniš... ver si,... lebo ked budes mysliet na to ze sa strapniš tak sa strápniš... ber to tak že o nič nejde...