zuby

peto

Viete že kamoš čo má skratku TZ1 má obrovský strach zubarov raz som sním čakal zubnej albulancie a išiel som si odskočit niečo na pitie a on zdrhol s ambulancie nygde som ho nenašiel.

TZ1

Mám problem bolí ma čelustná kost dolná na lavej strane neviem či tam nemám zapal mám obrovký strach zubarov pomožete my dakujem.

Alternativa

Este ma napadlo, ze na likvidaciu zapachu v ustach je vraj dobre zut napr. petrzlenovu vnat, hlavkovy salat - to asi k voli chlorofylu a aj inym latkam v tejto zeline :D. A nezabudni na toho ZUBARA :D :D :D

Alternativa

Cenu presne neviem, nie je to "za babku", ako vsetko v lekarni:D. Ved sa spytaj a rozhodni. Chlorellu asi nebudu mat, ta je dost draha. Pytaj sa na nejake chlorofylove tablety. V kazdom pripade kupou komplexne podporis svoje zdravie, nielen problem s dychom. Na farbu zubov to urcite vplyvat nebude, ale to asi nie je ten hlavny problem.

larasofia

ja mam doma bielu perlu- gel na bielenie zubov a maaaam fakt biele zubky. stoji asi okolo 200 sk a behom 2-3 tyzdnov uvidis vysledky. fakt sa oplati.

Alternativa

K zlemu traveniu by som zaradila aj cistotu creva. Ako si na tom s vyprazdnovanim? Prave ten lactobacillus pravidelnym uzivanim creva precistuje, cim sa z pravidla odstrania problemy napr. s akne a ine kozne problemy.